Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων από την ΙKEA

 

Οι γιορτές είναι γεμάτες ευχές και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν την τιμητική τους! Η ΙΚΕΑ προσφέρει πολλές προτάσεις για ξεχωριστά δώρα.

Ιδέες που είναι πάνω από όλα ιδιαίτερες και σίγουρα θα φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο αυτών που αγαπάμε!

Πρωταγωνιστές των γιορτών, όπως πάντα, είναι τα παιδιά, τα οποία μας θυμίζουν πόσο απλό είναι να χαιρόμαστε ακόμα και με τα πιο μικρά πράγματα ανταλλάζοντας δώρα που δίνουν χαρά και χαμόγελα.

Στην ΙΚΕΑ θα βρούμε διασκεδαστικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, όπως π.χ. ένα τούνελ BUSA, που θα χαρίσουν στους μικρούς μας ανέμελες στιγμές ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Από την άλλη, μέσα σε κάθε μικρό παιδί κρύβεται και ένας μεγάλος καλλιτέχνης άρα θέλουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα αλλά και τα υλικά που χρειάζονται για να ζωγραφίσουν τον κόσμο απ’ την αρχή – και για αυτό αρκούν  ένα σετ μαρκαδόρων MALA μαζί με ένα ρολό χαρτιού σχεδίου MALA! 

 

Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που όλα όσα ζητούν είναι μια αγκαλιά, να πάρουν και να δώσουν, γι’ αυτό και ένα πιστό σκυλάκι, ένας λούτρινος φίλος GOSIG GOLDEN θα κερδίσει οπωσδήποτε την καρδιά τους.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι την περίοδο των γιορτών κάτι το μαγικό συμβαίνει και σε εμάς τους μεγαλύτερους που ξαναβρίσκουμε την παιδικότητα μας και ανυπομονούμε να χαρούμε και τα δικά μας δώρα!

Έτσι επιλέγουμε κάτι για διακόσμηση που θα θυμίζει στους αγαπημένους μας με πόση αγάπη το διαλέξαμε.

Η διακόσμηση τοίχου VATTLOSA που σχηματίζει τη λέξη “home” θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αποτελέσει ένα πρωτότυπο καλωσόρισμα.

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε κεριά και κηροπήγια, βάζα και διακοσμητικές συνθέσεις, θα μπορέσουμε να επιλέξουμε αυτά που θα δημιουργήσουν την πιο όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι των αγαπημένων μας ενώ μαξιλάρια και ριχτάρια σε διάφορα σχέδια αποτελούν επίσης ωραίες ιδέες για δώρα και θα προσφέρουν ανανέωση σε ένα χώρο.

Η ΙΚEA με τα προϊόντα της σειράς KARISMATISK, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, τα πλούσια χρώματα και τα εκκεντρικά μοτίβα τους έρχεται να δώσει ακόμα μια επιλογή σε όσους θέλουν δώρα που θα ανανεώσουν αισθητικά έναν χώρο και θα του προσθέτουν άνεση και λειτουργικότητα.

Έτσι, ο καθρέφτης KARISMATISK σε μοναδικό σχήμα και σχέδιο, όπως και η θήκη αποθήκευσης KARISMATISK και ένα ριχτάρι KARISMATISK, με έντονα χρώματα και μοτίβα λουλουδιών, είναι αυτό το κάτι διαφορετικό για ένα σαλόνι με μοναδικό χαρακτήρα. 

 

Σειρά παίρνουν τώρα και τα δώρα που απευθύνονται σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που λατρεύουν το παιχνίδι όλον τον χρόνο και για αυτό η σειρά προϊόντων GAMING που μας προσφέρει άφθονες ιδέες θα βοηθήσει να τους εντυπωσιάσουμε.

Εργονομικά έπιπλα και στιλάτα αξεσουάρ είναι οι δύο βασικοί άξονες επιλογών μας, οι οποίοι εγγυώνται ότι θα κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους ακόμα καλύτερη.

Έτσι, μία από τις επιλογές, με την οποία θα διασφαλίσουμε κιόλας ότι οι αγαπημένοι μας διατηρούν μία σωστή στάση σώματος τις ώρες που περνούν στο γραφείο τους, είναι το μαξιλάρι για τον αυχένα LANESPELARE.

Ακόμα, η βάση για αξεσουάρ LANESPELARE, σε σχήμα χεριού, θα κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ μία κούπα με καπάκι και καλαμάκι LANESPELARE είναι το αξεσουάρ που θα διατηρεί σε ιδανική θερμοκρασία το ρόφημα που τους αρέσει να απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.​

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι όποιο δώρο και αν προσφέρουμε, όποιο δώρο και να πάρουμε, η αγάπη και ο χρόνος που αφιερώσαμε για να το επιλέξουμε είναι αυτά που μετρούν περισσότερο.

Ωστόσο, ακόμα και αν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, μια δωροκάρτα ΙΚΕΑ μπορεί και πάλι να δείξει στους αγαπημένους μας την ανάγκη μας να τους δώσουμε χαρά προσφέροντάς τους αμέτρητες επιλογές σε προϊόντα για να διαλέξουν αυτό που χρειάζονται.

Η ΙΚΕΑ γιορτάζει μαζί με εμάς και μας… χαρίζει τρόπους και ιδέες για να εκφράσουμε όπως εμείς θέλουμε την αγάπη μας μέσα από την καρδιά μας.

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»