Joel Drinkery Το Drinkery που δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες με την δύναμη της φαντασίας!

 

 

Περπατάς κεντρικά στην πόλη της Λάρνακας, στην Πλατεία Ερμού, εκεί όπου το παραδοσιακό πετρόκτιστο συναντά το μοντέρνο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Εκεί θα εντοπίσεις μια μικρή γραφική στοά, την Στοά Κύζη, όπου φιλοξενείται μια μοναδική #drinkery που σε στέλνει πίσω στα 1920s. Ο λόγος για το Joel Drinkery, που πλέον επίσημα έκανε ένα αξέχαστο #SeasonOpening το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου και υποδέχθηκε τους λάτρεις του «διαφορετικού».

Το Joel έχει την ιδιότητα να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες μέσω της δύναμης της φαντασίας. Με το που θα διαβείς την πόρτα του, μπαίνεις σε ένα χώρο βγαλμένο από παρελθόν, που υπόσχεται να σε ταξιδέψει στους πιο απίστευτους προορισμούς. Το δάπεδο σε ασπρόμαυρο μοτίβο, οι τοίχοι με τους μεγάλους καθρέφτες, τους πίνακες και τα υπέροχα φωτιστικά και η διακόσμηση με μοναδικά γεωμετρικά #designs δίνει ένα #RetroVibe στον χώρο βγαλμένο από τα 20s.

Ακόμη όμως, δεν σου είπαμε το καλύτερο! Το Joel επέστρεψε με ανανεωμένο μενού με #SignatureCocktails και #SmallBites που θα σε καταπλήξουν.

Για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων συστήνουμε τα cocktails ‘Phosphorous’ και ‘Humble’, ενώ για τους κλασσικούς τύπους προτείνουμε κλασσικά cocktails όπως το Negroni και το παλαιωμένο Old Fashion με την υπογραφή Joel. Φυσικά, επιβάλλεται η συνοδεία τους από ξεχωριστές γαστρονομικές γεύσεις που θα συνοδεύσουν το ταξίδι σου στην διαφορετικότητα.

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή! Απόλαυσε μοναδικά cocktails και ποτά, platters to share για όλη την παρέα και φανταστική μουσική στο Joel κάθε Τρίτη με Κυριακή, από τις 18:00 το απόγευμα στην Οδό Ερμού 106-108 (Στοά Κύζη), στην Λάρνακα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο τηλέφωνο +357 99767076. Γίνε μέρος αυτής της μοναδικής αφήγησης ακολουθώντας το Joel Drinkery σε Facebook και Instagram. 

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public