Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ΙΚΕΑ ολοκληρώνει τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου

  22/11/2021 14:58
Η ΙΚΕΑ ολοκληρώνει τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου

Η ΙΚΕΑ ολοκληρώνει τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου

  22/11/2021 14:58

Η ΙΚΕΑ, πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς, συνεχίζει την προώθηση βιώσιμων λύσεων με ένα μεγάλο έργο, τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αποτελεί άλλο ένα βήμα της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας αλλά και της δέσμευσης της IKEA Κύπρου για μείωση του αποτυπώματός της.

Το φωτοβολταϊκό πάρκο δημιουργήθηκε ώστε να αξιοποιήσει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την ηλιακή, για τη στήριξη των αναγκών των εγκαταστάσεων της ΙΚΕΑ αλλά και ως επένδυση στη τεχνολογία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μεγάλης διάρκειας ζωής.

Η θετική επίδραση του έργου αυτού στο περιβάλλον, όπως προκύπτει από σχετική μελέτη, είναι μεγάλη και πολυεπίπεδη, αφού η εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει είναι σημαντική.

Αναφερόμενος στο έργο αυτό ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου Πέτρος Παπαϊωάννου δήλωσε: «Με τη δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιούμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην καθημερινή λειτουργία μας.

Η δυνατότητα που προσφέρει για εξοικονόμηση ενέργειας είναι αξιοσημείωτη, ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως είναι η Κύπρος, όπου η ηλιοφάνεια διατηρείται και τους χειμερινούς μήνες.

Για αυτόν τον λόγο η ομάδα της IΚΕΑ Κύπρου νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος».

Το πάρκο είναι συνδεδεμένο με τα συστήματα της ΑΗΚ και θα λειτουργεί συνεχόμενα για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για την IKEA, η φροντίδα για το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της. Η θετική επίδραση στον άνθρωπο και στο περιβάλλον για μία καλύτερη και βιώσιμη καθημερινότητα θα είναι πάντα προτεραιότητά της. 

4068250702043155 258896358 1328623197570150 3411436938319399073 n

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας