Koralli SeaFood Restaurant: Η νέα γαστρονομική επιλογή στην περιοχή της Αγίας Νάπας

Ποιοτικό φαγητό με γκουρμέ πινελιές στην παραλία του Μακρόνησου

 


Μια νέα επιλογή στους λάτρεις του ποιοτικού θαλασσινού φαγητού έρχεται να προσφέρει το Koralli Seafood Restaurant, με θέα τη μαγευτική παραλία του Μακρόνησου, στην Αγία Νάπα. Μέρος του παραλιακού μετώπου του Asterias Βeach Hotel, το εστιατόριο συνδυάζει ένα γοητευτικό, μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο με φόντο μια εκ των καλύτερων παραλιών της Κύπρου, προσφέροντας στους πελάτες του μια πλειάδα επιλογών σε παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις με γκουρμέ πινελιές.
Η εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στο Koralli SeaFood Restaurant είναι βασισμένη στις ευφάνταστες δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Αλεξάνδρου και της ομάδας του, σερβίροντας εκλεκτά πιάτα με βάση τη Θάλασσα και εδέσματα όλων των ειδών, αλλά και στην ποιότητα της εξυπηρέτησης με την οποία είναι συνυφασμένο εδώ και χρόνια το ξενοδοχείο Asterias. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επιλογές από φρέσκα ψάρια ψημένα στη σχάρα, σε κρούστα άλατος ή τηγανιτά, platters με θαλασσινά, ή επιλογές όπως τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το Χταπόδι με Μεσογειακά μυρωδικά στη σχάρα με λαχανικά σχάρας και πουρέ καρότου. 

 


Ανοιχτό τόσο για μεσημεριανό, όσο και για βραδινό, το εστιατόριο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επίσκεψη τους στην παραλία με ένα ποιοτικό και απολαυστικό γεύμα, καθώς επίσης και μια νέα εναλλακτική για βραδινό πέραν από τα τετριμμένα.
Αναφερόμενος στο νέο αυτό εγχείρημα του Asterias Βeach Hotel, o F&B Manager του ξενοδοχείου κ. Φώτος Χατζησωτηρίου δήλωσε: «Δημιουργώντας το “Koralli”, θέλαμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου μας -αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής- μια πρόταση υψηλής ποιότητας στο φαγητό με αυθεντική και φιλική εξυπηρέτηση». Πρόσθεσε επίσης ότι «δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, για να σερβίρουμε ολόφρεσκα ψαρικά, ενώ ακόμη όλα τα λαχανικά είναι από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και τα βότανα και μυρωδικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές μας τα καλλιεργούμε εμείς οι ίδιοι στον κήπο του ξενοδοχείου μας».
Για κρατήσεις: 23201080

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»