Δυνατότητα απόκτησης τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση, δίνει η McDonald’s™ στους ανθρώπους της!

 

H αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων ανακοινώνει την έναρξη του “McDonald’s Education Programme” στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Cyprus Institute of Marketing.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζoντας τον επιτυχημένο συνδυασμό εργασίας και σπουδών που προσφέρει η McDonald’s στο ανθρώπινο δυναμικό της, από τον Αύγουστο του 2021 προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Cyprus Institute of Marketing (CIM) - Τhe Cyprus Business School.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η έναρξη του “McDonald’s Education Programme” που δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να αποκτήσει πτυχία και μεταπτυχιακά με διεθνή αναγνώριση, καθώς και να αναπτύξει περισσότερο τις δεξιότητές του.

Απευθύνεται προς όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα εστιατόρια McDonald’s σε όλη την Κύπρο και πρόκειται για ακόμα μία ενέργεια της Εταιρείας που εμπίπτει στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξής τους.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης, υποτροφίες και μειωμένα δίδακτρα που αφορούν τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Cyprus Institute of Marketing (CIM).

Με την ευκαιρία αυτή, ο Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing (CIM), κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στο νέο πρόγραμμα της McDonald’s, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να αποκτήσει πτυχία και μεταπτυχιακά με διεθνή αναγνώριση και να αναπτύξει, παράλληλα, τις δεξιότητές του.

Η στρατηγική συνεργασία μας με τη McDonald’s είναι πολυεπίπεδη και μακροχρόνια, γι’ αυτό δηλώνουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που επεκτείνεται και με αυτό το πρωτοποριακό και καινοτόμο Πρόγραμμα Σπουδών, το οποίο απευθύνεται στο προσωπικό ενός παγκόσμιου κολοσσού.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιες συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων είναι απολύτως αναγκαίες για την πρόοδο, τόσο της οικονομίας μας όσο και της κοινωνίας γενικότερα».

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη συνεργασία μας με τη McDonald’s και τη συμπερίληψη της αξιόλογης αυτής Εταιρείας στο δίκτυο Στρατηγικών Συνεργατών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Η ανταγωνιστικότητα των Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου μας, του μόνου Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση για την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της McDonald’s.

Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία του “McDonald’s Education Programme” θα επιφέρει ουσιαστικά οφέλη, τόσο στην επαγγελματική ομάδα της McDonald’s όσο και στο ίδιο το Πανεπιστήμιο, και ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη συνένωση δυνάμεων με την υλοποίηση πλάνου δράσεων και ενεργειών», επεσήμανε ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, κ. Φλώρος Βωνιάτης.

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!