Καλοκαιρινές ιστορίες από την IKEA!

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς προετοιμαζόμαστε για να γράψουμε τις δικές μας καλοκαιρινές ιστορίες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Όπως και αν σχεδιάζουμε να περάσουμε το φετινό καλοκαίρι, η IKEA μάς εμπνέει με πρακτικές ιδέες και προσιτές λύσεις για να φτιάξουμε τον πιο φιλόξενο και δροσερό περιβάλλον … στο σπίτι μας.

Οι μικρές πινελιές στη διακόσμηση και η ποικιλία προϊόντων που μας προσφέρει η ΙΚΕΑ αρκούν για να αλλάξουν το σκηνικό γύρω μας και να τονώσουν τη διάθεσή μας.

 

Σε αυτό θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού μαζί με τους αγαπημένους μας.

Από μια πράσινη γωνιά με τα φυτά που μας αρέσουν και τα ανάλαφρα, πολύχρωμα υφάσματα, μέχρι τον κατάλληλο φωτισμό στο μπαλκόνι μας, η ΙΚΕΑ βάζει το καλοκαίρι σε πρώτο πλάνο.

Μια πράσινη όαση 

Ένας εύκολος τρόπος για να μετατρέψουμε τις γωνιές της βεράντας ή του μπαλκονιού μας σε μια πράσινη όαση χαλάρωσης είναι να διαλέξουμε τα κατάλληλα φυτά.

Μια βόλτα στην IKEA θα μας εμπνεύσει για κηπουρική αφού η μεγάλη ποικιλία σε φυτά που μας περιμένει μας επιτρέπει να διαλέξουμε εκείνα που μας ταιριάζουν.

Εάν θέλουμε να απολαμβάνουμε μεν την αίσθηση των λουλουδιών, αλλά δεν είμαστε και πολύ επιδέξιοι στην κηπουρική, τότε καλή επιλογή για εμάς είναι τα τεχνητά φυτά της ΙΚΕΑ που δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και δείχνουν όμορφα όλο τον χρόνο. 

Και αφού διαλέξουμε τα φυτά που μας αρέσουν, έρχεται η ώρα να τα αναδείξουμε με καλοσχεδιασμένα και πρακτικά κασπό και ανθοστήλες.

Αμέτρητες επιλογές σε μεγέθη, χρώματα, σχέδια και υλικά μάς περιμένουν να τα ανακαλύψουμε με μια βόλτα στην ΙΚΕΑ. 

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουμε από τη συλλογή κασπό της IKEA είναι τα KAFFEBONA, τόσο για το στιλ όσο και για τον τρόπο κατασκευής τους.

Φτιαγμένα στο χέρι από μπαμπού, είναι μοναδικά και συμπληρώνουν αρμονικά κάθε χώρο του σπιτιού.

Ξεχωριστή θέση στη συλλογή της IKEA έχουν και οι ανθοστήλες που μας επιτρέπουν να τοποθετήσουμε τα φυτά μας όπου θέλουμε, μετακινούνται εύκολα και μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και όσο για την φροντίδα των φυτών μας αξίζει να σταθούμε στη μεγάλη συλλογή από ποτιστήρια που χαρίζουν στα φυτά μας τη δροσιά που χρειάζονται και ξεχωριστό στιλ σε όποια γωνιά του σπιτιού κι αν τα τοποθετήσουμε. 

Φωτεινές βραδιές έξω!

Για ένα όμορφο σκηνικό στο μπαλκόνι οι γιρλάντες φωτισμού LED της IKEA είναι ιδανικές. 

Συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά διακοσμητικά που αλλάζουμε όποτε θέλουμε ανάλογα με το στιλ, την εποχή και τη διάθεσή μας.

Χρησιμοποιούνται σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, τοποθετούνται εύκολα σε όποιο σημείο θέλουμε να αναδείξουμε – κατά μήκος του μπαλκονιού ή σε σειρές, ανάμεσα στις γλάστρες μας.

Αγαπημένη επιλογή είναι και τα ηλιακά φωτιστικά της σειράς SOLVINDEN.

Σε πολλά σχέδια, μεγέθη και χρώματα, μεταμορφώνουν τον εξωτερικό μας χώρο, ανάβοντας αυτόματα όταν φεύγει το φυσικό φως και έρχεται το βράδυ.

Τόσο απλά, εξοικονομούμε ενέργεια και δίνουμε χρώμα στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Είτε αναζητούμε κρεμαστά φαναράκια, γιρλάντες, επιτραπέζια φωτιστικά, είτε φωτιστικά εδάφους η συλλογή της ΙΚΕΑ είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρούμε αυτό που μας ταιριάζει.

Οι λεπτομέρειες που αγαπάμε Από μια καλοκαιρινή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει το απαλό φως των κεριών.

Η μεγάλη ποικιλία της ΙΚΕΑ θα συμπληρώσει ατμοσφαιρικά τις βραδιές μας με μεθυστικά αρώματα. Από καλοκαιρινά φρούτα, μέχρι μυρωδιές φρεσκάδας και θαλασσινού αλατιού, σίγουρα θα βρούμε μια αγαπημένη μυρωδιά για να πλημμυρίσει τον χώρο μας αρμονικά.

Το κατάλληλο κηροπήγιο ή φαναράκι όπου θα τοποθετήσουμε τα κεριά μας θα αναδείξει μοναδικά τη λάμψη τους και θα δώσει χρώμα στον κήπο ή στη βεράντα μας. 

Ένας ακόμη τρόπος να γεμίσουμε με χρώμα τους εξωτερικούς μας χώρους είναι να επιλέξουμε ανάλαφρα, πολύχρωμα υφάσματα με παιχνιδιάρικα μοτίβα για να «ντύσουμε» τις ημέρες και τις νύχτες μας.

Από τα μαξιλαράκια μας μέχρι το τραπεζομάντηλο και τα σουπλά του τραπεζιού μας, η συλλογή που μας προτείνει η ΙΚΕΑ κρύβει σίγουρα μια επιλογή που θα γίνει η αγαπημένη μας. 

Είτε διοργανώνουμε BBQ για φίλους, είτε παιδικό party τα είδη σερβιρίσματος έχουν την τιμητική τους.

Αγαπημένη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι είναι η συλλογή SOMMARDROM που κινείται σε popular modern γραμμές και αναδεικνύει το τραπέζι μας με μοναδικό τρόπο. Όσο για τους μικρούς μας φίλους;

Ξεχωρίζουμε τη συλλογή KALAS με πολύχρωμα προϊόντα που είναι ασφαλή και βολικά για τα παιδιά. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και έφτασε η στιγμή να το χαρούμε.

Μικρές πινελιές και προσιτές λύσεις για να φτιάξουμε το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό είναι στη διάθεσή μας στην ΙΚΕΑ.

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας