40 χρόνια ΚΕΑΝΙΤΑ με συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου!

 

Το αγαπημένο brand μικρών και μεγάλων ΚΕΑΝΙΤΑ, γίνεται φέτος 40 χρονών και γιορτάζει με πολλές εκπλήξεις!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών η ΚΕΑΝΙΤΑ λανσάρει αυτό το καλοκαίρι τη συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου που θα κάνει όλους της τους φίλους να την αναζητούν «κάθε φορά»!

Οι συσκευασίες, η διανομή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα σημεία πώλησης, φέρουν τα διαχρονικά χρώματα του brand και το επετειακό λογότυπο το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα 40χρονά.​

​ Επιπλέον, οι εν λόγω συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από υλικά φυτικής προέλευσης και πιο συγκεκριμένα κατά 83% από χαρτί, ενώ παράλληλα τα βιδωτά καπάκια είναι από ζαχαροκάλαμο, το οποίο προέρχεται επίσης από ένα φυσικό και ανανεώσιμο πόρο.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας όλων των Κυπρίων από το 1981 και έπειτα, η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει εξελιχθεί και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα αμιγώς κυπριακά brands.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του KEANITA Kids Club, το οποίο μετράει σήμερα χιλιάδες μέλη, η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι δίπλα στα παιδιά σε όλες τους τις καθημερινές και πιο σημαντικές στιγμές, με συχνές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζουμε 40 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας, η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες πιστούς ΚΕΑΝΙΤΟ-fans από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι ένα brand για το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια καθώς κατάφερε μέσα στις 4 δεκαετίες παρουσίας του να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο από μια μάρκα και είναι πλέον μέσα στην καθημερινότητα και την κουλτούρας μας. Στέκεται πλάι στα παιδιά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, ενισχύοντας την ενσυνείδησή τους και προσφέροντας άπειρες στιγμές χαράς και διασκέδασης. Πέρα από τις συλλεκτικές συσκευασίες 1 λίτρου, σίγουρα να αναμένουν και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.»   

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!