10 Χρόνια απολαυστικών στιγμών με άρωμα και γεύση εκλεκτού καφέ και όχι μόνο... γιορτάζει φέτος το McCafe των εστιατορίων McDonald’s!

 

 

Στο πλαίσιο αυτής της τόσο ξεχωριστής επετείου, η McDonald’s ετοίμασε μία υπέροχη έκπληξη στο McCafé στη Σκαρίνου, το πρώτο που άνοιξε στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 2011.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με μία εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων σε σχήμα cappuccino και τηρώντας όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, ο Hovig, ο γνωστός τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, εισέβαλε ξαφνικά και μελωδικά στο χώρο τραγουδώντας “Happy Birthday” αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες που ήταν παρόντες.

Χαμόγελα, χειροκροτήματα, αναμνηστικές φωτογραφίες και μία ευχάριστη ατμόσφαιρα κατέκλυσε το χώρο.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό των 10 Χρόνων, η Μarketing Manager της McDonald’s Κύπρου, κα Ελένη Κολοκασίδου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μοιάζει σαν χθες, όταν άνοιξε το πρώτο McCafé στην Κύπρο και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για να απολαμβάνει κανείς ποικιλία κρύων και ζεστών καφέδων/ροφημάτων σ’ ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η πορεία του μιλάει από μόνη της, αφού στο πλαίσιο αυτής της δημιουργικής δεκαετίας άνοιξαν ακόμα 8 McCafé παγκυπρίως, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος τα έχει αγκαλιάσει και τα επιλέγει καθημερινά για να απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δημιουργία του McCafé εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας της McDonald’s που αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, καθώς και στη δημιουργία μικρών και ευχάριστων στιγμών στην καθημερινότητά του.

Σήμερα, λειτουργούν 9 McCafé σε ολόκληρη την Κύπρο και σύντομα θα λειτουργήσουν κι άλλα σε περισσότερα εστιατόρια McDonald’s.

Ήδη λειτουργούν δύο McCafé στην επαρχία Λευκωσίας, δύο στην επαρχία Λεμεσού, ένα στις Φοινικούδες ένα στη Σκαρίνου στην επαρχία Λάρνακας, δύο στην στην Πάφο και ένα στο Παραλίμνι.  

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!