Ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές συντροφικότητας στο πέντε αστέρων ξενοδοχειακό «κόσμημα» της Πάφου

 

Οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά και η ανάγκη για μια απόδραση με τo ταίρι σας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο καλύτερος προορισμός είναι εκεί όπου η ρουτίνα δεν θα παίζει κανένα ρόλο και θα σας συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες, χαρίζοντας σας ξέγνοιαστες στιγμές.

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ξενοδοχείο που να μπορεί αφενός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και αφετέρου, να εκπλήσσει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του. Στην Πάφο βρίσκεται το ιδανικό κατάλυμα για όλα όσα ζητάτε.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Τhe Ivi Mare designed for adults αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της Elegant συλλογής των ξενοδοχείων της Louis Hotels.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου και αποτελεί την ιδανική όαση για τους επισκέπτες που αναζητούν διακοπές μακριά από την καθημερινότητα.

Συνδυάζει την εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση, την καλόγουστη διακόσμηση με αποκλειστικούς χώρους ηρεμίας, ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν την κομψότητα, την άνεση και το στιλ σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Στο The Ivi Mare το λευκό επικρατεί παντού και ενώνεται με το γαλάζιο της θάλασσας.

Ο συνδυασμός αυτός συνθέτει την τέλεια παλέτα για ιδανικές διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια και προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορούν να συμπληρώσουν ένα μοναδικό πακέτο διαμονής.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 2 μπαρ και 2 εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων είναι η μεγαλύτερη σε μήκος στην Πάφο.

Το designed for adults ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης σπα με γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο, υπηρεσία μασάζ, τζακούζι και χώρο χαλάρωσης για αναζωογόνηση, περιποίηση και ευεξία.

Must στη διαμονή είναι το σπα του The Ivi Mare, ένα χαλαρωτικό μέρος για μέγιστη ηρεμία, το οποίο συνδυάζει εξατομικευμένες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας και ομορφιάς που αναζωογονούν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα υψηλής ποιότητας μασάζ, να χρησιμοποιήσετε τη σάουνα ή το τζακούζι, να γυμναστείτε ή να χαλαρώσετε στον ειδικό χώρο χαλάρωσης. 

Εκτός από το εστιατόριο Pallettes που προσφέρει πρωινό και εντυπωσιακούς μπουφέδες το βράδυ, εντός του ξενοδοχείου βρίσκονται τα δημοφιλή εστιατόρια Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko, που εμπλουτίζουν τις γαστρονομικές εμπειρίες τόσο των ενοίκων του ξενοδοχείου όσο και των μονίμων κατοίκων της Πάφου και άλλων επισκεπτών.

Το ξεχωριστό ξενοδοχείο The Ivi Mare αν και άνοιξε τις πύλες του για το κοινό επίσημα το 2019, έχει ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, λαμβάνοντας βαθμολογία 9.4 στα 10 από τους ταξιδιώτες της booking.com το 2020 και το βραβείο Tripadvisor Travellers Choice για το 2020.

Πραγματοποιήστε τώρα τις κρατήσεις σας στο www.louishotels.com και ζήστε μοναδικές στιγμές ιδιωτικότητας στο Τhe Ivi Mare.

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!
Διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος