Οι καλύτερες αποδράσεις για τα Σαββατοκύριακα και το τριήμερο του Κατακλυσμού στα ξενοδοχεία και επαύλεις της Louis Hotels

 

 

 

Κάντε την κράτησή σας στο louishotels.com και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε ο καιρός για αποδράσεις! Ποιος θα έλεγε όχι σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο; Ή ποιος δεν θα ήθελε να περάσει ξέγνοιαστα το τριήμερο του Κατακλυσμού;

Η Louis Hotels και αυτό το καλοκαίρι υποδέχεται στις υπερσύγχρονες μονάδες της σε Πρωταρά, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφο και Λεμεσό όσους αναζητούν τα πιο ευχάριστα διαλείμματα από την καθημερινότητα.

Στον Πρωταρά επιλέξτε το Louis Saint Elias Resort με το διασκεδαστικό υδροπάρκο του ή το Louis Althea Beach στη χρυσαφένια παραλία του Περνέρα!

Εξαιρετική επιλογή είναι και το Louis Nausicaa Beach ακριβώς πάνω στον πολυβραβευμένο για τα καθαρά του νερά κόλπο του Fig Tree.

Οι διακοπές με το ταίρι αποκτούν άλλη αίσθηση στο πολυτελές ξενοδοχείο The King Jason Πρωταράς που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Όσοι θα επισκεφθείτε την Πάφο επιλέξτε το ειδυλλιακό θέρετρο Louis Paphos Breeze ή το πεντάστερο The Ivi Mare, με κύρια χαρακτηριστικά του την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, τα ευρύχωρα δωμάτια και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στην Πάφο βρίσκεται και το The King Jason Paphos που ξεχωρίζει για το design του!

Για πεντάστερη φιλοξενία στη Λεμεσό επιλέξτε το The Royal Apollonia, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και απολαύστε τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει.

Για στιγμές ηρεμίες και διακριτική πολυτέλεια επιλέξτε τις επαύλεις της Louis Hotels στον Πρωταρά που προσφέρουν το πιο πλήρες πακέτο χαλάρωσης σε ιδιωτικό περιβάλλον.

​Ανακαλύψτε τις στο louisvillas.com! Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels λειτουργούν τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού.

Με την δωρεάν εγγραφή σας στο πρόγραμμα My LH Points, κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 10% με την πρώτη κιόλας κράτηση. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία και επαύλεις της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας, www.louishotels.com

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»