Η Artview Co. Ltd λανσάρει επίσημα την καινοτόμα σειρά προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης προσώπου FOREO στην Κύπρο

 

 

Η Artview Co. Ltd, μέλος του Ομίλου CTC και διανομείς των καλλυντικών Dior στην Κύπρο, εμπλουτίζει το πορτφόλιο της, λανσάροντας στην Κύπρο την πρωτοποριακή Σουηδική σειρά προϊόντων FOREO για εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Με επαναστατική τεχνολογία και με στόχο το self-love και self-confidence, η Σουηδική εταιρεία FOREO αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα skintech brand, καθώς η καινοτομία που εφαρμόζει σπάει τους κανόνες, δίνοντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση στους φανατικούς οπαδούς της. 

Η FOREO ιδρύθηκε το 2013 από τον εφευρέτη Filip Sedic και δεν αποτελεί μία παραδοσιακή εταιρεία beauty, αλλά ένα πρωτότυπο concept με καινοτόμες λύσεις ομορφιάς, όπως οι συσκευές LUNA 3 και UFO 2, που έχουν κατακτήσει τον κόσμο του beauty, υπόσχοντας την επαγγελματική περιποίηση και αίσθηση spa σαν αυτή που προσφέρουν τα πιο εξεζητημένα celebrity beauty salons. 

 

Δικαίως έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γνωστών celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Rita Ora, η Meghan Markle, η Miley Cyrus, η Cindy Crawford και η Chrissy Teigen που δηλώνουν περήφανα μέλη της FOREO community.  

 

Συγκεκριμένα, το LUNA 3, με την προηγμένη τεχνολογία του υπόσχεται πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα, επανασυστήνοντας την έννοια του τέλειου καθαρισμού προσώπου και αναδεικνύοντας τη διαδικασία σε ένα ασυναγώνιστο, εξατομικευμένο ritual ομορφιάς.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία T-Sonic Pulsations, παράγοντας 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απομακρυνθεί το 99,9% των ρύπων και υπολειμμάτων makeup, καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας έτσι τον πιο βαθύ καθαρισμό που βοηθά στην απόλυτη απορρόφηση όλων των skincare προϊόντων που έπονται στη συνέχεια.

Ταυτόχρονα, οι δονήσεις αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και προσφέρουν βαθιά απολέπιση, κάνοντας την να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση. 

 

Επίσης, το LUNA 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στο πρόσωπο και λαιμό καθώς και για contouring. Το UFO 2 δικαίως κινεί την προσοχή των απανταχού beauty gurus μιας και εγγυάται, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων, μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες sheet masks που είναι συμβατές με τη συσκευή. 

 

Το μυστικό βρίσκεται στην καινοτόμα τεχνολογία της συσκευής η οποία ενεργοποιείται μέσω ειδικού app και προσφέρει T-Sonic παλμικές δονήσεις, θερμοθεραπεία, κρυοθεραπεία και θεραπεία με LED Lights, επιτρέποντας τα συστατικά των sheet masks να εισχωρήσουν στις πιο βαθιές στρώσεις της επιδερμίδας.

Διαθέσιμες είναι 13 μάσκες προσώπου και η κάθε μια επικεντρώνεται σε διαφορετικό τύπο δέρματος, χαρίζοντας έτσι την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία spa στο σπίτι. 

Η General Manager της Artview Co. Ltd, Ζωή Ευαγγέλου, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Artview Co. Ltd, είναι συνεχώς να αφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντάς τους μια ευρεία γκάμα από προϊόντα που συνάδουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Απόδειξη αυτού αποτελεί και το λανσάρισμα της FOREO, αφού πρόκειται για ένα brand που εδώ και χρόνια προσφέρει τεχνολογικά αναβαθμισμένα προϊόντα που χαρίζουν στον κάθε ένα ξεχωριστά, επαγγελματικές λύσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εμπλουτίζουμε το πορτφόλιό μας με τα high-tech προϊόντα της FOREO, και στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τον χώρο του skincare στην Κυπριακή αγορά.»

Η σειρά προϊόντων FOREO (www.foreo.com) πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα ERA Department Stores από το 2020, και τώρα πλέον στα Beauty Line μέσω του e-shop (beautyline.com.cy) και σε όλα τα φυσικά καταστήματα. 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!