Μελιτζανοπούρεκο με τσακρίδια και τερατσόμελο

 

 

Βήμα βήμα, o σεφ Αντώνης Χαραλάμπους μας δείχνει πως να φτιάξουμε μελιτζανοπούρεκο με τσακρίδια και τερατσόμελο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο σεφ Αντώνης Χαραλάμπους, μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε μελιτζανοπούρεκο με τσακρίδια και τερατσόμελο

 

TA ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

2 μεγάλες μελιτζάνες στον φούρνο

1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

Ελαιόλαδο, κουκουνάρια, αλάτι, πιπέρι

Κεφαλοτύρι τριμμένο ή αναρή ανάλατη

Τερατσόμελο ,τσακρίδια ή ρόκκα

Ζύμη

1 κλ αλεύρι χωριάτικο

1 κ αλάτι

¾ φλ. Σπορέλαιο

Νερό χλιαρό όσο τραβήξει

ΜΕΘΟΔΟΣ:

Βάζουμε τις μελιτζάνες τριπόντας τες και αλατίζοντας τες στο φούρνο να ψηθούν

Αφαιρούμε την ψίχα και την ψιλοκόβουμε

Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι σε ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και κρυώνουμε τα μείγμα μας. 'Οταν κρυώσει προσθέτουμε και λίγο τερατσομελο

Ανοίγουμε την ζύμη πολύ λεπτή όπως κάνουμε για πουρέκια. Γεμίζουμε με την πιο πάνω γέμιση και κλείνουμε. Τηγανίζονται σε μπόλικο λάδι και συνοδεύονται με τσακρίδια, ή ρόκκα και τερατσόμελο

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public