Τα στελέχη της Coca-Cola HBC Κύπρου μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από μια σειρά εμψυχωτικών ομιλιών μέσω Facebook Live

 
H Coca-Cola HBC Κύπρου, διατηρεί ζωντανή την επαφή της με το κοινό, και ιδιαίτερα τους νέους, μέσα από πρωτοβουλίες και περιεχόμενο που τους δίνει έμπνευση για τα μελλοντικά τους βήματα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της και αξιοποιώντας την τεχνολογία, η εταιρεία δημιούργησε το Upside, μια ψηφιακή ενότητα με δράσεις και επίκαιρες θεματικές που αφορούν θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας και προσωπικής εξέλιξης.
 
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ξεκίνησε μέσω Facebook Live στην σελίδα της Coca-Cola HBC Κύπρου, ο πρώτος κύκλος περιεχομένου του Upside, ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, όπου στελέχη της εταιρείας, μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες πάνω σε σύγχρονες θεματικές.
 
Πιο συγκεκριμένα οι θεματικές είναι :
 
Ανθεκτικότητα: Ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager Ελλάδας και Κύπρου, μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του ιστορία τη σημασία της ανθεκτικότητας και πώς αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τον καθένα στη προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.
 
Ενδυνάμωση: Η Ειρήνη Κεφαλογιάννη, Legal Manager Ελλάδας και Κύπρου, ακολούθησε στις 4 Δεκεμβρίου. Μίλησε για το πώς μέσα από τις εμπειρίες μας συνειδητοποιούμε τη σημασία της ενδυνάμωσής μας και των ανθρώπων γύρω μας και πώς μέσα από αυτό καταφέρνουμε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο .
 
Μάθηση: Η Φωτίνα Φαφούτη, Coffee Development Manager Ελλάδας, θα μοιραστεί την αξία της απόκτησης διαφορετικών εμπειριών και της συνεχούς μάθησης από την επαγγελματική της πορεία έως τώρα, και όλα όσα έχει διδαχθεί από τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην εξέλιξή της.
 
Agility: Ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Commercial Functional Leader Ελλάδας και Κύπρου, θα μιλήσει για το πώς έχοντας ως προτεραιότητα τα «θέλω» του, μπορεί κανείς να βρει αυτό που τον γεμίζει, ακόμα και στο πιο απαιτητικό εταιρικό περιβάλλον και να ανταποκριθεί σε μια καριέρα υψηλών στόχων και προδιαγραφών.
 
Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Coca-Cola HBC Κύπρου στο Facebook!
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!