Η πρωτοβουλία «The True You» της Kypwell δημιουργήθηκε για να διδάξει στα κορίτσια την σημαντικότητα του Self-Love

 
 

Με περηφάνια η Kypwell, το πολυβραβευμένο Κυπριακό brand ευεξίας, ανακοινώνει το νέο της εκπαιδευτικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «The True You», που επιδιώκει να διδάξει στα νεαρά κορίτσια την σημαντικότητα του self-love, του self-care και του φυσικού τρόπου ομορφιάς. ⁠

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Kypwell εμπνεύστηκε αυτή την πρωτοβουλία από την Παγκόσμια Μέρα Κοριτσιού, όπου κάθε χρόνο στις 11 Οκτωβρίου, ξεκινά μια ετήσια εκστρατεία για την εξάλειψη των διακρίσεων εις βάρος κοριτσιών.

Η εκστρατεία αυτή έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των κοριτσιών, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την επιμόρφωσή τους για την υγεία, την αγάπη και την αυτοεκτίμηση.

 

Η Kypwell υποστηρίζει αυτήν την ενέργεια ξεκινώντας το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα "The True You", με στόχο να ενδυναμώσει τα νεαρά κορίτσια να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους, έχοντας έτσι απόλυτο έλεγχο του μέλλοντός τους, παραμένοντας παράλληλα φυσικά όμορφες χρησιμοποιώντας φυσικά και ασφαλή προϊόντα.

Πρώτος σταθμός της Kypwell ήταν το Doll’s Fashion and Modelling Agency. Η ομάδα της Kypwell επισκέφθηκε τις μαθήτριες της Μαρκέλλα-Μαρίνας Κωνσταντίνου και της Χάρις Λουκά, και τους μίλησε για την σημασία του να προσέχουν και να αγαπούν τον εαυτό τους.

 

Η ομάδα της Kypwell μοιράστηκε με τα κορίτσια τα μυστικά της organic και vegan περιποίησης δέρματος και τους σύστησε το Face Wellness, την πρωτοποριακή προσέγγιση ομορφιάς για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης με φυσικό και ασφαλές τρόπο.

Ο στόχος και η ιδέα των δημιουργών Έλενας Ελράη και Ιnna Orlova, είναι να εκπαιδεύσουν όσο πιο πολλά κορίτσια μπορούν για το self-love και self-care αλλά και να τους δείξουν τον δρόμο για να διατηρούν μια πιο υγιή και όμορφη επιδερμίδα, ως επίσης και ένα healthy lifestyle.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Kypwell και τα υπέροχα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://kypwell.com. Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 353, M. G. Olympic Residences, Block B, Κατάστημα 4, 3107 Λεμεσός Τηλέφωνο: +357 25 105585 Facebook: www.facebook.com/kypwell/ Instagram: @kypwell

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega