Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Lidl Wellness Camp: Μία ημέρα αφιερωμένη στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία!

  01/12/2020 17:19
Lidl Wellness Camp: Μία ημέρα αφιερωμένη στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία!

Lidl Wellness Camp: Μία ημέρα αφιερωμένη στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία!

  01/12/2020 17:19
 
 Η Lidl Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, παρουσίασε το πρώτο Lidl Wellness Camp, μία διοργάνωση, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Φαγητού και λόγω των έκτακτων συνθήκων αναβλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Lidl Κύπρου, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, θέλησε να μεταδώσει το μήνυμα της σημαντικής αυτής ημέρας, διοργανώνοντας το ψηφιακό αυτό σεμινάριο που ήταν αφιερωμένο στο κύριο αγαθό που μας συνδέει όλους, το φαγητό.

Η εκδήλωση, η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, ξεκίνησε με το μήνυμα του Υπουργού κ. Κώστα Καδή, ο οποίος συνεχάρη τη Lidl Κύπρου γι’ αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και για τους συνεχείς ελέγχους τροφίμων που διεξάγει.

Παράλληλα, επεσήμανε τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Κύπρος στον τομέα της γεωργικής παραγωγικότητας, αλλά και στην αξία της εντοπιότητας και της ορθής χρήσης των πόρων.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, Δρ. Ελένη Ανδρέου Γεωργάκη, η οποία αναφέρθηκε στη διατροφή ως θεμέλιο λίθο για μία καλή υγεία, ενώ τόνισε τη συμβολή των διατροφικών ετικετών σε μία ισορροπημένη διατροφή.

Την έναρξη της εκδήλωσης ανακοίνωσε η PR Manager της Lidl Κύπρου, Φωτεινή Παλληκαρίδου, η οποία επεσήμανε την ιδιαίτερη συμβολή των «Ηρώων του Φαγητού», εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία, ώστε να μην λείψει τίποτα από το τραπέζι όλων μας.

Στο ψηφιακό σεμινάριο συμμετείχαν ακαδημαϊκοί, διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, ψυχολόγοι και αθλητές, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό πολύτιμη τροφή για σκέψη, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα βιώσιμα προϊόντα Lidl σε συσχέτιση με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG’s) του ΟΗΕ.

Το πρώτο Lidl Wellness Camp, μεταφέροντας τα πιο σύγχρονα διατροφικά trends για μια ισορροπημένη διατροφή, την εμπειρία από εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο, τη γνώση για την προέλευση των συστατικών, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την αξία της υπεύθυνης κατανάλωσης για το μέλλον του πλανήτη μας.

Με τους δικούς της συνοδοιπόρους, η Lidl Κύπρου θα συνεχίζει να βαδίζει στο «δρόμο για ένα καλύτερο αύριο» με πρωτοβουλίες που προωθούν την ορθή διαχείριση των πόρων για έναν βιώσιμο πλανήτη για όλους εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Μάθετε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου:

https://corporate.lidl.com.cy www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας