To Street Sins είναι το νέο must street food της πρωτεύουσας! Calling all food sinners!

 
Τρελαίνεσαι για αυθεντικό world street food; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψεις τις απίστευτες δημιουργίες του Street Sins, που μόλις έχει κάνει την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Eat your way around the globe με τις αυθεντικές διεθνείς συνταγές του Street Sins, εμπνευσμένες από γεύσεις όλου του κόσμου. Θες ασιατικά bao buns, θες αμερικάνικα burger, θες ισπανικά churros; Στο Street Sins θα τα βρεις όλα.
 
 
Ως αφετηρία για τις γαστρονομικές εξερευνήσεις σας, προτείνουμε το Black Temptation, ένα πιάτο με τραγανές γαρίδες σε μαύρα bao buns από μελάνι σουπιάς, αβοκάντο, γαρνιτούρα από φρέσκα μυρωδικά και καυτερή σάλτσα μαγιονέζας.
 
Το να τρώτε αυτό το bao πιττάκι είναι όπως να τρώτε ένα… σύννεφο: αφράτο, ελαφρύ και μαγικά εκπληκτικό!
 
Το Oh My Cod είναι το τέλειο παράδειγμα για το πόσο εκπληκτική μπορεί να είναι η fusion κουζίνα, συνδυάζοντας μια κλασική αγγλική κροκέτα μπακαλιάρου με διάφορα γευστικά ελληνικά γεμίσματα, όπως σπιτικό λευκό ταραμά, κρέμα παντζάρι και μαγιονέζα βασιλικού. Το αποτέλεσμα; Άψογο. Όταν πατήσετε το πόδι σας για πρώτη φορά στη Γερμανία, το παραδοσιακό λουκάνικο Βαυαρίας είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε.
 
Well, thank you Street Sins for saving us the trip. Το Mad Judge συνδυάζει το Γερμανικό αυτό λουκάνικο με το ασιατικό bao bun, κορεάτικη μπάρμπεκιου σως και γαλλικό ταρτάρ καπνιστής ντομάτας. Εξαιρετικά νόστιμο και τόσο οικονομικό!
 
Από την Λευκωσία στο Λας Βέγκας, το El Diablo είναι συνώνυμο του αμερικάνικου Burger.
Ένα juicy μπιφτέκι με λιωμένη σπιτική σάλτσα από τσένταρ , πιπεριά τσίλι, τραγανό κόκκινο κρεμμύδι και καυτερή μαγιονέζα τα οποία συνδυάζονται με το γαλλικό brioche ψωμάκι (τόσο γλυκό όσο ένα τσουρέκι!) για να δημιουργήσουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία delivery φαγητού.
 
Για το τέλος, αναμφισβήτητα συστήνουμε τα churros, ένα επιδόρπιο κατευθείαν από τις λαϊκές αγορές τις Ισπανίας – και ίσως το πιο νόστιμο street food γλυκό στο κόσμο.
Λες και αυτά τα φρέσκα τηγανητά ντόνατς δεν ήταν αρκετά νόστιμα από μόνα τους, το Street Sins σου δίνει την επιλογή να τα συνοδέψεις με την πιο θεϊκή λιωμένη σοκολάτα, την πιο μυρωδάτη βανίλια, μια ξεχωριστή κρέμα φιστικιού ή την to-die-for καραμέλας.
 
 
Το Street Sins βασίζεται σε τρεις πυλώνες: φρέσκα προϊόντα, ποιοτικά υλικά, νόστιμες εκτελέσεις. Το street food, το must new thing που είναι τάση σε όλο τον κόσμο, είναι εδώ και μέσω του Street Sins έρχεται για να μας κάνει να το αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.
 
 
Το Street Sins λειτουργεί από τις 12:00 έως τις 23:00, 7 μέρες την εβδομάδα και μπορείς να παραγγείλεις online μέσω της Wolt.
Βρες το Street Sins εδώ: Facebook: https://www.facebook.com/STREETSINSCY Instagram: https://www.instagram.com/_streetsins/
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»