Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Σκέψου πόσο όμορφο είναι να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελάει! Τώρα κάνε τη σκέψη σου πράξη και… Give A Smile with a Happy Meal!»

  16/11/2020 14:03
«Σκέψου πόσο όμορφο είναι να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελάει! Τώρα κάνε τη σκέψη σου πράξη και… Give A Smile with a Happy Meal!»

«Σκέψου πόσο όμορφο είναι να βλέπεις ένα παιδί να χαμογελάει! Τώρα κάνε τη σκέψη σου πράξη και… Give A Smile with a Happy Meal!»

  16/11/2020 14:03
 

McDonald’s™ Κύπρου World Children’s Day Γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού», προσφέροντας 0,20σεντ από κάθε Happy Meal™ στο Ronald McDonald House Charities®! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η McDonald’s γιορτάζει και φέτος την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού» και για ακόμα μία φορά στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, με μία όμορφη κίνηση αγάπης.

Τώρα, έχουμε ακόμα ένα λόγο να επιλέγουμε το αγαπημένο Happy Meal από τα εστιατόρια McDonald’s, γιατί από τις 16 έως και 22 Νοεμβρίου η McDonald’s προσφέρει 20σεντ (από κάθε Happy Meal) στο RMHC Κύπρου, συνεισφέροντας στην ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House® στην Κύπρο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021 στη Λευκωσία.

Το Ronald McDonald House είναι ένας σύγχρονος ξενώνας, o οποίος θα φιλοξενεί δωρεάν οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άλλα νοσηλευτήρια της Λευκωσίας.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν δωρεάν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του.

Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Σε δηλώσεις της η Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εστιατορίων McDonald’s, κα. Κατερίνα Ανδρέου, ανέφερε: «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η κοινωνία, θέλουμε να χαρίσουμε μία νότα αισιοδοξίας, αφού αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως ηλικίας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους Happy Meal, αλλά παράλληλα να νιώσουν ότι προσφέρουν έμπρακτα για ένα μοναδικό σκοπό.».

Γι’ αυτό λοιπόν, "Give A Smile with a Happy Meal" και δείξτε κι εσείς την αγάπη σας στα παιδιά που και τις οικογένειές τους!

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας