Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πρώτη θέση για το Public με το bookfriends στα Digital Communication Awards

  10/11/2020 15:30
 Πρώτη θέση για το Public με το bookfriends στα Digital Communication Awards

Πρώτη θέση για το Public με το bookfriends στα Digital Communication Awards

  10/11/2020 15:30
 
 
Το bookfriends.com.cy, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Κύπρο και την Ελλάδα, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στον αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό θεσμό
 
 
Το bookfriends.com.cy το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Κύπρο και την Ελλάδα που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Public, κατέκτησε την πρώτη θέση στα Digital Communication Awards (DCA), στην κατηγορία Website (Corporate, Microsite, Career).
 
To Public το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Κύπρο, υποστηρίζει τo bookfriends.com.cy το οποίο είναι η κορυφαία πλατφόρμα σε πλούτο πληροφορίας, ένας πρακτικός και εύχρηστος προορισμός για κάθε αναγνώστη.
 
Τα Digital Communication Awards, που φέτος διεξήχθησαν ψηφιακά, επιβραβεύουν από το 2011 πρωτοπόρες εταιρείες και επιτεύγματα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους, τη στρατηγική, την καινοτομία, την εκτέλεση και υλοποίηση αλλά και για τα αποτελέσματά τους στον ψηφιακό κόσμο.
 
Η διάκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από έναν αναγνωρισμένο θεσμό στην Ευρώπη, όπως είναι τα DCA, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το bookfriends.com.cy διαθέτει τα χαρακτηριστικά μίας κορυφαίας ιστοσελίδας: πρωτότυπη ιδέα, ωραίο σχεδιασμό, επιτυχημένη στρατηγική προσέγγιση και έξυπνη πλοήγηση.
 
Έχοντας κατακτήσει σε χρόνο ρεκόρ το σημαντικό ορόσημο των 45.000 βιβλιοκριτικών και με πάνω από 300.000 επισκέψεις και 160.000 μοναδικούς χρήστες στο πρώτο τρίμηνο της λειτουργίας του, το bookfriends αναγνωρίστηκε ως μία καινοτόμα πρωτοβουλία που θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή επικοινωνία.
 
Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Website τοποθετεί το bookfriends.com.cy στα κορυφαία sites της Ευρώπης, επισφραγίζoντας ότι αποτελεί τη #1 πλατφόρμα σε χρηστικότητα και πληροφορία.
 
Με 75 κατηγορίες βιβλίων, πάνω από 300.000 καταχωρημένα βιβλία, 105.000 συγγραφείς και 6.000 εκδότες, το βραβευμένο πλέον bookfriends.com.cy αποτελεί έναν πρακτικό, εύχρηστο προορισμό όπου οι αναγνώστες ενημερώνονται, ανταλλάσσουν προτάσεις και ιδέες ανάγνωσης, ενώ εκφράζουν την προσωπική τους άποψη σε σχέση με αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς.
 
Το διάβασμα είναι μια υπέροχη συνήθεια, ένας συναρπαστικός τρόπος ψυχαγωγίας, γνώσης και έμπνευσης.
 
Και στο bookfriends συναντά την καλύτερη εκδοχή του, σε μια πλατφόρμα ανοιχτή για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γόνιμη επικοινωνία.
 
Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε κι εσείς στον κόσμο του bookfriends αφήνοντας την πρώτη σας κριτική σήμερα.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας