Μοναδική εμπειρία αθηναϊκής απόδρασης με την υπογραφή της Mastercard

 
Οι κάτοχοι καρτών της Mastercard απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και ανακαλύπτουν εκ νέου την Αθήνα χάρη σε νέα στρατηγική συνεργασία 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
H Mastercard, δίνει την ευκαιρία σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θα αποδράσουν για λίγο στην ελληνική πρωτεύουσα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια μέσα από τη νέα πρωτοβουλία με τίτλο “Stay in Athens”.
 
Η δράση που υλοποιείται υπό την αιγίδα του This is Athens, βασικού πυλώνα της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων έχει στόχο να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τη γνωρίσουν από την αρχή και να ανακαλύψουν τόσο την αστική, όσο και τη δημιουργική πλευρά της. Με κεντρικό μήνυμα «Μένουμε Αθήνα», το πρώτο “Stay in Athens” πραγματοποιείται από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 29 Νοεμβρίου, για 8 Σαββατοκύριακα.
 
Μέσω του “Stay in Athens”, οι επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ανεκτίμητη εμπειρία διαμονής σε προνομιακές τιμές για διαμονή σε περισσότερα από 20 κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης, καθώς και πληθώρα επιλογών εμπειριών, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση της αθηναϊκής φιλοξενίας.
 
 
Η ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών trends, προσφέρει μία σειρά προτάσεων, οι οποίες αναδεικνύουν την εξέλιξη της Αθήνας σε city break προορισμό: Dining εντός των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στη δράση, αλλά και σε κάποια πολύ γνωστά εστιατόρια της πόλης, μεταξύ των οποίων τα Hytra, Cookoovaya, Fuga, Vassilenas και Spondi, θεραπείες ευεξίας & spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα θεματικά City Walks (διαθέσιμα αποκλειστικά σε κάτοχους καρτών Mastercard®) στις γειτονιές της πόλης που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την αυθεντική Αθήνα μέσα από τις «κρυφές» ιστορίες της. Αποκλειστικά για τους κάτοχους καρτών Mastercard®, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 30% επί της κανονικής τιμής των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται εντός των ξενοδοχείων.
 
Επιπλέον οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες μοναδικές εμπειρίες που θα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του Stay in Athens.
 
Την πρωτοβουλία ανέπτυξε και ενορχηστρώνει η Toposophy, το κορυφαίο strategic consulting & marketing agency στον τομέα της ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών, έχοντας, μεταξύ άλλων, διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχα concept events, όπως το Dine Athens Restaurant Week by Alpha Bank και το Taste of Athens.
 
Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζοντας δυναμικά τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το This Is Athens του Δήμου Αθηναίων, υπογράφοντας ένα μοναδικό project, το Stay in Athens. Η Αθήνα είναι μία σύγχρονη μητρόπολη, ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός και μέσα από το Stay in Athens, μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την πόλη της Αθήνας. Πιστοί στη δέσμευσή μας για προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών στους κατόχους καρτών Mastercard, τους δίνουμε την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της Αθηναϊκής φιλοξενίας». Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΤΑ, Βαγγέλης Βλάχος, από την πλευρά του τόνισε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Mastercard για την πρωτοβουλία “Stay in Athens”. Η ΕΑΤΑ, ως επίσημος φορέας διαχείρισης του προορισμού (DMO) «αγκαλιάζει» μέσω του This is Athens τέτοιου είδους δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό.
 
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, προγραμματίζουμε μια σειρά από δράσεις σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς, με στόχο να ενισχύσουμε περαιτέρω την τουριστική βιομηχανία που επλήγη βαθιά από τις συνέπειες της πανδημίας».
 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»