The Glenlivet 12: Επαναπροσδιορίζει την εμφάνιση του διατηρώντας τον γευστικό του πυρήνα

 
Το απόλυτο single malt ουίσκι The Glenlivet επαναπροσδιορίζει την εμφάνισή του με ανανεωμένες συσκευασίες, αποκτώντας μια πιο μοντέρνα οπτική ταυτότητα, προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα. Η ουσιαστική αλλαγή του μπουκαλιού αλλά και της συσκευασίας τοποθετεί την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία της και φυσικά μια θέση στην καρδιά των fans του single malt ουίσκι.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Διατηρώντας την αγνή ποιότητα και την απαλότητα του γευστικού του πυρήνα ο εξωτερικός «εκμοντερνισμός» του The Glenlivet αποσκοπεί πρωτίστως στο να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών κατά την πρώτη ματιά στα ράφια των σημείων πώλησης. Ο επαναπροσδιορισμός του εξωτερικού χαρακτήρα της συσκευασίας και του μπουκαλιού δίνουν πλέον στο Glenlivet μια πιο τολμηρή, φρέσκια και “premium” εμφάνιση προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο και τις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες

Η πρόσοψη του μπουκαλιού και της συσκευασίας του The Glenlivet 12 διαμορφώνεται διατηρώντας τον πρωτότυπο χαρακτήρα επιγραφής του ονόματος του brand. Tο πρόσωπο του ιδρυτή του The Glenlivet, George Smith, παραμένει επίσης στον εξωτερικό σχεδιασμό του μπουκαλιού θυμίζοντας την πλούσια ιστορία και την κληρονομιά του brand. Η νοητή γραμμή που χωρίζει την ετικέτα στα δυο αντικατοπτρίζει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παράδοσης και της μοντέρνας προσέγγισης, αφού και η κάθετη υπογραφή στο εξωτερικό της συσκευασίας συμβάλει στο σύγχρονο γραφικό χαρακτήρα του brand.

Οι σειρά του The Glenlivet 12, με την ανανεωμένη εμφάνιση μπουκαλιού και συσκευασίας παρουσιάζει μια τάση ελαχιστοποίησης των περιττών στοιχείων. Το πράσινο χρώμα του μπουκαλιού που χαρακτηρίζει την εν λόγω σειρά παραμένει στην εξωτερική συσκευασία καθώς αφαιρείτε από το ίδιο το μπουκάλι για να είναι ευδιάκριτο το πλούσιο χρυσό χρώμα του ουίσκι.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Glenlivet, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!