Θηλασμός με PersonalFit Flex™ για μάξιμουμ Αποδοτικότητα και ‘Ανεση

 

 

Το μεγαλύτερο δώρο της φύσης, ο μητρικός θηλασμός, με την τεχνολογία Flex™ αποκτά εντυπωσιακά βελτιωμένη αποτελεσματικότητα. Η χοάνη PersonalFit Flex™ αποτελεί το «κλειδί» για πιο αποδοτική και άνετη άντληση. Ο μοναδικός σχεδιασμός της επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή στο γυναικείο στήθος με αποτέλεσμα την ευκολότερη άντληση μεγαλύτερης ποσότητας γάλακτος. Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της Medela μελέτησαν τη χοάνη PersonalFit Flex™ σε τέσσερις κλινικές δοκιμές με θηλάζουσες μητέρες που περιελάμβαναν πάνω από 1.000 αντλήσεις. Η ερευνητική τους εργασία οδήγησε στη δημιουργία νέας κλίσης 105° η οποία προσαρμόζεται αποτελεσματικότερα σε διαφορετικά στήθη, ενώ διευκολύνει τη ροή του γάλακτος μειώνοντας τη συμπίεση του μαστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η χοάνη PersonalFit Flex™ έχει δυνατότητα περιστροφής κατά 360° οπότε εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος ή σχήμα στήθους. Εφαρμόζει αεροστεγώς στον μαστό, γεγονός που επιτρέπει στη μητέρα να βρει την πιο βολική θέση για την άντληση.

Το θήλαστρο διαθέτει οβάλ σχήμα και μαλακή, εύκαμπτη στεφάνη. Η χρήση του είναι εξατομικευμένη ανάλογα με το μέγεθος του στήθους.

Επειδή η διάμετρος της θηλής μπορεί να αυξηθεί προσωρινά κατά 2 έως 3 mm κατά την άντληση, το μέγεθος του σωλήνα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τη διάμετρό της. Η προσαρμογή είναι απλή καθώς δεν υπάρχει λανθασμένος τρόπος τοποθέτησης της οβάλ χοάνης στο στήθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η γυναίκα που το χρησιμοποιεί είναι να περιστρέψει την χοάνη για να επιτύχει την πιο άνετη θέση. Έπειτα πρέπει να κεντράρει τη θηλή στον σωλήνα ώστε να κινείται ελεύθερα μπροστά και πίσω κατά την άντληση. Ο έλεγχος για την σωστή εφαρμογή της χοάνης πρέπει να είναι συχνός. Λόγω του ότι το σχήμα της θηλής και του στήθους αλλάζει με τον καιρό ενδέχεται να χρειαστεί αλλαγή μεγέθους.

Καθοριστικός τέλος παράγοντας για αποδοτικότερο θηλασμό είναι η άνεση, η οποία αποδεδειγμένα διευκολύνει τη ροή του γάλακτος. Το άγχος μπορεί να αναχαιτίσει την παραγωγή οξυτοκίνης, μιας ορμόνης που είναι απαραίτητη για την εξώθηση του μητρικού γάλακτος.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για σίτιση με μητρικό γάλα, καθώς και για τα θήλαστρα της Medela, πατήστε εδώ.

Τα θήλαστρα SWING FLEX™ (μονό ηλεκτρικό) και SWING MAXI FLEX™ (διπλό ηλεκτρικό) διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, στα παιδικά καταστήματα Mothercare, New Baby City, Mamatoto, City of Dreams και online στο WaysExpress.com στην τιμή των €199 και €275 αντίστοιχα.

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη