Η Emirates συνεργάζεται με την Huawei και προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία σε εφαρμογές για κινητά

 
Η Emirates ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Huawei, μία από τις κορυφαίες μάρκες smartphone στον κόσμο, για να προωθήσει την εφαρμογή Emirates στους χρήστες τηλεφώνων Huawei και να δημιουργήσει μια πιο αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες καθώς η ταξιδιωτική ζήτηση ανακάμπτει μετά την πανδημία. Από τον Ιανουάριο του 2020, οι επιβάτες της Emirates κατεβάζουν την εφαρμογή Emirates (έκδοση Android) από το AppGallery και επωφελούνται από την πλούσια γκάμα λειτουργιών της.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Η πρόσφατη ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επεκτείνει την κοινόχρηστη πλατφόρμα για να συμπεριλάβει την ενσωμάτωση SmartCard, παρέχοντας μια επιλογή γρήγορης κράτησης για τους χρήστες της εφαρμογής της Emirates στην ηπειρωτική Κίνα και τα ΗΑΕ, καθώς και τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στις πληροφορίες ταξιδιού και πτήσης τους.
 
Ταπετσαρίες, εικονίδια και γραμματοσειρές με θέμα την Emirates θα δημιουργηθούν επίσης για τους λάτρεις των ταξιδιών για να τα κατεβάσουν και να εμπνευστούν για τα επόμενα ταξιδιωτικά τους σχέδια, προσαρμόζοντας την στα κινητά τους.
 
Σχολιάζοντας τη συνεργασία με την Huawei, εκπρόσωπος της Emirates δήλωσε: "Είναι χαρά μας να χτίζουμε μια συνεργασία με την Huawei προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες, όχι μόνο στο αεροσκάφος και στο έδαφος, αλλά και στο διαδίκτυο. Λαμβάνοντας υπόψη την ισχυρή θέση της Huawei στην αγορά, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους για την προώθηση της εφαρμογής μας.
Τα ελκυστικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Huawei AppGallery μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε στενότερους δεσμούς και εμπειρίες με περισσότερους πελάτες.
Η επόμενη φάση της συνεργασίας μας θα ξεκινήσει σύντομα και στοχεύει στο να ωφελήσει τους επιβάτες σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους, από τον προγραμματισμό του ταξιδιού ως την άφιξη στον προορισμό τους."
 
Στα επόμενα στάδια της κοινής συνεργασίας, Emirates και Huawei σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας ενσωματώνοντας την εφαρμογή Emirates στην πλατφόρμα Huawei Wallet.
Οι νέες δυνατότητες θα επιτρέψουν στα μέλη του Skywards να αποθηκεύουν λεπτομέρειες συμμετοχής και πόντους επιβράβευσης στο Huawei Wallet, αλλά και κάρτες επιβίβασης και κουπόνια.
 
Επιπλέον, οι πελάτες της Emirates σύντομα θα έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα lounges σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας απλά τη συσκευή Huawei στην είσοδο.
Η συνεργασία μπορεί επίσης να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον και να συμπεριλάβει επιλογές πληρωμής και εμπειρίες επιβράβευσης, επιτρέποντας εύκολη εξαργύρωση των Skywards Miles και τη δυνατότητα συλλογής πόντων Huawei.
Οι χρήστες μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης από καθορισμένες τράπεζες στα ΗΑΕ, που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά εισιτηρίων της Emirates ή για τηλέφωνα και αξεσουάρ Huawei.
Η κοινόχρηστη πλατφόρμα θα επιτρέπει επίσης εξαργυρώσεις με εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, παρόχους τηλεπικοινωνιών καθώς και συνεργάτες ταξί αεροδρομίου για να αποφέρουν περισσότερα οφέλη στους επιβάτες της Emirates και στους χρήστες της Huawei.
 
Ο κ. Lu Geng, Διευθυντής, Τμήμα Συνεργασιών Μέσης Ανατολής και Αφρικής και Οικολογικής Ανάπτυξης στο Huawei Consumer Business Group, πρόσθεσε: «Η καινοτομία είναι μέρος του DNA μας και στην Emirates έχουμε βρει έναν συνεργάτη του οποίου η επιθυμία και η ικανότητα είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή και ενσωματωμένη στον πολιτισμό τους. Σε αυτήν την εποχή, όπου οι συμπεριφορές των καταναλωτών έχουν αλλάξει καθώς βγαίνουμε από την πανδημία, οι άνθρωποι βασίζονται περισσότερο από ποτέ στα smartphone τους για να λάβουν αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών με ταξίδια. Αυτή η ενθαρρυντική συνεργασία ανοίγει το δρόμο για εμάς να διερευνήσουμε μελλοντικές λύσεις και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερη έμπνευση στους ταξιδιώτες, κάνοντας το ταξίδι τους πιο βολικό και με επιβραβεύσεις."
 
Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή Emirates είχε πάνω από μισό εκατομμύριο λήψεις από το AppGallery.
 
Η εφαρμογή της Emirates παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό Skywards.
 
Οι πιο πρόσφατες καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής Emirates περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία λίστας αναπαραγωγής ice και τον συγχρονισμό με θέσεις των καθισμάτων των αεροσκαφών και το Wayfinder για οδηγίες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.
 
Το Ντουμπάι, ως το κέντρο της Emirates, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς για ταξιδιώτες αναψυχής, MICE και επαγγελματίες.
 
Η πόλη άνοιξε εκ νέου στους τουρίστες στις 7 Ιουλίου, και μέσα στις τρεις εβδομάδες, η Emirates είδε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια αναζητήσεις για το Ντουμπάι στο emirates.com, και αύξηση των κρατήσεων από ταξιδιώτες που προέρχονταν από περισσότερες από 30 χώρες.
 
Με προτεραιότητα στην ασφάλεια, η Emirates επεκτείνει σταδιακά τις υπηρεσίες επιβατών της σε περισσότερες από 80 πόλεις τον Σεπτέμβριο, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να μεταβαίνουν με ασφάλεια και ευκολία στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό μέσω του Ντουμπάι.
 
Ως μία από τις τρεις κορυφαίες αγορές εφαρμογών παγκοσμίως, το AppGallery είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές και συνδέει 700 εκατομμύρια χρήστες με το έξυπνο και καινοτόμο σύστημα της Huawei. Το AppGallery όχι μόνο διασφαλίζει το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών, αλλά παρέχει μοναδικές λειτουργικές εμπειρίες και βελτιωμένη εύρεση εφαρμογών.
 
Συγκεντρώνει ποιοτικές δημοφιλείς εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, με εφαρμογές σε 18 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, κοινωνικών μέσων και άλλων.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!