Zήστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στον πρώτο προορισμό αναψυχής στην Αγία Νάπα

 
 

Water World Water Park Ayia Napa - Wave Pool Parties

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου άνοιξε τις πόρτες του και σας προσκαλεί να περάσετε απίστευτες μέρες διασκέδασης. Το WaterWorld Themed Water Park αποτελεί τον πρώτο προορισμό αναψυχής στην Αγία Νάπα και την ιδανική επιλογή να περάσετε μια #SuperFun μέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μάλιστα, από τις 25 Ιουλίου και κάθε Σάββατο απόγευμα από τις 4μμ., το WaterWorld Water Park, φιλοξενεί το μεγαλύτερο Wave Pool Party, μαζί με τους πιο Hot Djs του νησιού και surprise guests οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα decks του υδροπάρκου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας την απόλυτη διασκέδαση, με επιλογές HipHop, RnB, Old School και Urban Classics, σε ένα party mode μοναδικών… κυβικών!

 
 

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την ομαλή λειτουργία του WaterWorld και την διεξαγωγή των Wave Pool Parties, η ομάδα του υδροπάρκου, εφαρμόζει αυστηρά και στο πιο ψηλό επίπεδο τις οδηγίες και τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται συνεχής καθαρισμός των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών συχνής και κοινής χρήσης.

Τα Wave Pool Parties, ξεκινούν στις 4μμ και διαρκούν έως τις 7μμ, παρόλα αυτά, μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση στο πάρκο από τις πρωινές ώρες! Για να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια με 50% έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buywaterparktickets.com, όπου με κάθε εισιτήριο παίρνετε δωρεάν ένα ποτό για περιορισμένο χρόνο. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα εκπτωτικά σας εισιτήρια στην είσοδο του υδροπάρκου, πληρώνοντας με οποιαδήποτε Κυπριακή κάρτα ώστε να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/

Instagram: @waterparkcyprus www.instagram.com/p/CC37s4zgQJD/

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!