Ronald McDonald House Charities® Κύπρου! Kρατάμε τις oικογένειες μαζί!

 

 

Το Ronald McDonald House Charities® (RMHC®) είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή και με πρωταρχικό μέλημα να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και τις οικογένειές τους, το 2014 ιδρύθηκε το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου (RMHC® Κύπρου) με έδρα του τη Λευκωσία. Όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ίδρυμα εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να διαμείνουν δωρεάν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το RMHC Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

 

Το πρώτο μεγάλο έργο του RMHC Κύπρου εγκαινιάστηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2014 και ήταν η δημιουργία κλινικής για παιδιά με καρδιακές παθήσεις στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία. Η παιδιατρική κλινική στεγάζει επίσης το Ronald McDonald Family Room® Κύπρου.

Το δεύτερο έργο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021 και θα είναι το άνοιγμα του πρώτου Ronald McDonald House®, ενός σύγχρονου ξενώνα που θα βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία και θα παρέχει δωρεάν διαμονή και στήριξη στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται.

Το όραμά μας μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με τη στήριξη των εταιρικών μας συνεργατών, οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα του Οργανισμού μας. Γι’ αυτό το λόγο, ενθαρρύνουμε τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με περισσότερους εταίρους που μπορούν να βοηθήσουν συμβάλλοντας στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών μας.

Αν και τα εστιατόρια McDonald’s είναι ο μεγαλύτερός μας εταίρος, το Ίδρυμα παραμένει ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, που βασίζεται στην υποστήριξη ολόκληρης της κοινότητας και εκτιμά πολύ τις δωρεές που προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς εταίρους, αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Εισφορές:

Όσοι επιθυμούν (σε ιδιωτικό ή εταιρικό επίπεδο) να συνεισφέρουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, μπορούν να το πράξουν μέσω των ακόλουθων τρόπων:

• Απευθείας κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό: 357018577297, Ronald McDonald House Charities of Cyprus, Τράπεζα Κύπρου

• Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του RMHC Kύπρου www.rmhc.org.cy

• Μέσω της πλατφόρμας JCCSmart https://www.jccsmart.com/e-bill/34961011

• Συνεισφέροντας μέσω των κουτιών RMHC Kύπρου αλλά και μέσω των οθονών αυτοεξυπηρέτησης, που βρίσκονται εντός των εστιατορίων McDonald’s

Πρόσφατα, έγινε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης, όπου καθορίστηκαν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις των νέων μελών του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 22 813444 ή να στείλετε e-mail στο info@rmhc.org.cy

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»