25 χρόνια Ανατροπής και Διασάλευσης!

 
Ανατρεπτικά, πεισματικά ενάντια στα στερεότυπα, με πάθος και αφοσίωση στη δημιουργικότητα, τα «τρελά» μυαλά της TBWA\Entelia κλείνουν φέτος 25 χρόνια αμέτρητων εμπνευσμένων στιγμών, επιτυχιών και… «Διασάλευσης» στο χώρο της επικοινωνίας!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Με ξεκάθαρες στρατηγικές, όραμα και ιδέες που ανατρέπουν τα δεδομένα της επικοινωνίας, η εταιρεία ανήκει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα παγκοσμίως δίκτυα, την TBWA, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, με 350 γραφεία και 15 χιλιάδες ανθρώπους, έχοντας στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση - Ανατροπή - Όραμα.
 
Κάθε πρόταση, στρατηγική, κίνησή της έχει ως αποκορύφωμα το Disruption (Διασάλευση, Ανατροπή), που ανατρέπει τη συμβατική αλήθεια και τον προκαθορισμένο τρόπο σκέψης… με δείκτη το όραμα για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!
 
Δεν πρόκειται για μία λέξη ανάμεσα σε πολλές, αλλά για μία ισχυρή φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική που εφαρμόζεται καθημερινά από την TBWA\Entelia, για να δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανάγκη ενός οργανισμού ή εταιρείας.
 
Τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο ανατρεπτικά, δεν σταματά να σχεδιάζει, να εκπλήσσει και να λέει την ιστορία του κάθε brand με ένα καινούργιο και απρόσμενο κάθε φορά τρόπο.
 
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία προσφέρει σ’ ένα μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο χρήσιμα εργαλεία και συνεχείς αναλύσεις που αφορούν τις πιο σημαντικές τάσεις, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.
 
Κι αν αναρωτιέται κανείς ακόμη τι είναι το Disruption, μπορούμε να προσθέσουμε ότι είναι η τέχνη τού να υποβάλεις πιο εύστοχες και περισσότερο έξυπνες ερωτήσεις, να προκαλείς τη συμβατική «σοφία» και να ανατρέπεις θεαματικά εικασίες και στοιχειωμένες προκαταλήψεις, με σκοπό να αποκαλύψεις καινούργιες επιχειρηματικές δυνατότητες και ιδέες.
 
Με αυτά τα δεδομένα, η TBWA\Entelia εδώ και 25 χρόνια δεν παύει να αποδέχεται κάθε πρόκληση, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της και τη γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας της, σε συνεργασία πάντοτε με τα εξειδικευμένα τμήματά της που προσφέρουν υπηρεσίες Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative Production και Public Relations. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Leader & Managing Director της TBWA\Entelia, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, «To πάθος, η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η ανατροπή των στερεοτύπων πηγάζουν πάντοτε μέσα από το Disruption, που μπορεί να είναι μία ιδέα, μία λέξη ή και κάτι που δεν έχουμε δει ή/και ακούσει ξανά.
 
Αναζητώντας το δικό μας μερίδιο μέλλοντος, πορευόμαστε μέσα στις νέες συνθήκες, σε καινοτομίες που απαιτούνται στο χώρο μας και σχεδιάζονται από την εταιρεία μας και το δίκτυό μας.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι πορεύτηκαν και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί μας σε αυτά τα 25 χρόνια, με εμπιστοσύνη... για τα καλύτερα που θα ’ρθουν!».

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»