Well and Earth Concept Store New Brand in the Town!



Ένα νέο brand έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή του στην κυπριακή αγορά. Πίσω από το Well and Earth Concept Store βρίσκονται δυο νεαρές επιχειρηματίες, η Μαρίνα Μολόντικα και η Νάσια Καρακώστα. Μετά από 15 χρόνια φιλίας οι δυο δυναμικές φίλες αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και με «ευαισθησίες» online concept store. Motto τους «Better for Us, Better for our World».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η φιλοσοφία του Well and Earth Concept Store είναι να προσφέρει στον καταναλωτή κάποια από τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά στον τομέα του wellness και human being και συνάμα να προσφέρει προϊόντα που είναι φιλικά προς το ίδιο το περιβάλλον. Γι’ αυτό τον λόγο όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Well and Earth Concept Store είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά και βιώσιμα.

Τα προϊόντα του Well and Earth Concept Store απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που αγαπούν το «healthy» lifestyle. Στην ιστοσελίδα wellandearth.com μπορείτε να βρείτε διάφορα γνωστά brands όπως είναι τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος Skin and Tonic London και τα εκπληκτικά προϊόντα KitandKin της Emma Bunton (ex Spice Girl). Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του wellandearth.com μπορείτε να βρείτε και άλλα γνωστά brands όπως Apivita, Korrres, Nuxe, Darphin, Ren, Dr.Organic, AloeDent, Yogi Tea και άλλα πολλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του wellandearth.com είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Για να κάνετε τις παραγγελίες σας online μπορείτε να επισκεφθείτε: https://wellandearth.com/.

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public