H «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» στηρίζει εμπράκτως τις ανάγκες της Μοναδας Εντατικης Νοσηλειας Νεογνων

 
#μαζί_μπορούμε #thermokoitidaagapis… Με μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, που προκύπτουν από την καθημερινή επικοινωνία και συνεννόηση με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, ο Σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους στιγμές προσφέρει ουσιαστική στήριξη στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονωϊό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες προστασίας των ιατρών και των νοσηλευτών έχει ήδη παραδώσει στη (ΜΕΝΝ) του Μακάρειου Νοσοκομείου την πρώτη παρτίδα από τα 1.000 τμχ. πλαστικών ασπίδων προστασίας, συνολικού κόστους 3.000 ευρώ, που θα προσφέρει στη μονάδα για την θωράκισή της απέναντι στον COVID-19.

 

Παράλληλα για τις ανάγκες φροντίδας, υγιεινής και προστασίας των πρόωρων νεογνών που νοσηλεύονται στη μονάδα ο Σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» προσέφερε τις απαραίτητες ποσότητες σε βρεφικά ρουχαλάκια, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, πλεκτές βρεφικές κουβερτούλες και βρεφικά σεντονάκια που συγκέντρωσε από την αφιλοκερδή προσφορά εταιρειών και εθελοντών που στηρίζουν το όραμα και το έργο του συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τις εταιρείες Alphamega Hypermarkets, Mothercare Cyprus , στο Crafty Ideas στο Soroptimist International Club of Nicosia στην κ. Λίλλη Κάσαρτου, αλλά και σε όλη τη μερίδα του κόσμου που αυτές τις στιγμές του περιορισμού και της απομόνωσης συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και αλληλεγγύη, ενθαρρύνοντας τον σύνδεσμό να παραμένει προσηλωμένος στη συνέχιση του έργου του.

 

Την ίδια στιγμή ο Σύνδεσμος Θερμοκοιτίδα Αγάπης ενστερνιζόμενος τις ανάγκες ψυχολογικής υποστήριξης που προκύπτουν, λόγω της καραντίνας, στους γονείς των πρόωρων νεογνών που νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ του Μακαρείου Νοσοκομείου έχει επιστρατεύσει τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με τον εξειδικευμένο ψυχολόγο του συνδέσμου κ. Νικόλα Αντωνιάδη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την ανοικτή γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο τηλ. 80012200 για να διευθετηθεί τηλεδιάσκεψη και να λάβουν την απαραίτητη στήριξη αυτές τις δύσκολες μέρες.

Τώρα που οι δρόμοι είναι κλειστοί η αγάπη μπορεί να βρει μονοπάτια, σημείωσε ο σύνδεσμος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα και δικαίως αποτελεί ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα αυτήν την περίοδο που η αισιοδοξία και η θετική διάθεση αποτελούν τη βάση για την επόμενη ημέρα.

 
 
 

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου