Πάσχα εν καιρώ καραντίνας: Διασκεδαστικές και δημιουργικές DIY δραστηριότητες στο σπίτι με το 5-Minute Crafts

 
 

Οι διακοπές του Πάσχα έφτασαν και ομολογουμένως, φέτος θα είναι λιγάκι διαφορετικές. Αφού όλοι είμαστε στο σπίτι εδώ και αρκετό καιρό τώρα, ψάχνουμε για διασκεδαστικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας, δημιουργικούς τρόπους για να χτυπήσουμε τη βαρεμάρα καθώς και παραγωγικές δραστηριότητες για να κρατήσουμε τα παιδιά όσο γίνεται μακριά από οθόνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με λίγη δόση φαντασίας και έμπνευση από το 5-Minute Crafts, το No. 1 DIY ψηφιακό brand στον κόσμο και ένα από τα κορυφαία πέντε κανάλια στο YouTube, οι διακοπές του Πάσχα, αν και διαφορετικές αυτή τη χρονιά, αποκτούν το δικό τους ενδιαφέρον με χειροτεχνίες που θα γεμίσουν το σπίτι γέλια, δημιουργικότητα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Πασχαλινή Διακόσμηση
Η αλήθεια είναι πως τα διακοσμητικά του Πάσχα που φτιάχνουμε μόνοι μας είναι πάντα πιο χαριτωμένα από αυτά που αγοράζουμε. Επιστρατεύστε λοιπόν τα παιδιά, και φτιάξτε μαζί λαγουδάκια του Πάσχα όλων των ειδών και χρωμάτων σε μόλις 5 λεπτά, χρησιμοποιώντας χαρτί ή παλιές κάλτσες.

Βάψιμο αυγών με φυσικά συστατικά
Ξέρατε ότι μπορείτε να βάψετε τα αυγά σας χρησιμοποιώντας μωβ λάχανο, κουρκουμά (turmeric), φύλλα κρεμμυδιού ή ακόμη και παντζάρι; Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τοποθετήσετε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, να προσθέσετε το φυσικό συστατικό της επιλογής σας, λίγο ξύδι και να τα αφήσετε εκεί για 12 ώρες μέχρι να πάρουν χρώμα.



Ενδιαφέροντα πειράματα
Για τους πιο περιπετειώδεις της παρέας, έχουμε να προτείνουμε μερικά ενδιαφέροντα πειράματα, τα οποία δοκιμάστηκαν για εσάς από την ομάδα του TheSoul Publishing, ενός από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ανεξάρτητα ψηφιακά στούντιο στον κόσμο και δημιουργό του 5-Minute Crafts. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα κανονικό αυγό σε ασημένιο, παίρνοντας ένα ωμό αυγό, κρατώντας το δίπλα από την φωτιά περιμένοντας να γίνει τελείως μαύρο από τον καπνό και έπειτα τοποθετώντας το σε νερό.

Σοκολατένια επιδόρπια
Τέλος, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με τη σοκολάτα, αφού δεν είναι απλά νόστιμη αλλά μας δίνει και τη δυνατότητα να την αξιοποιήσουμε δημιουργικά! Λιώστε τη σοκολάτα, βουτήξτε μέσα ένα φουσκωμένο μπαλόνι και αφήστε το να κρυώσει. Έπειτα, σπάστε και αφαιρέστε το μπαλόνι και voila! Έχετε πλέον στα χέρια σας ένα φαγώσιμο σοκολατένιο μπολ για να απολαύσετε το παγωτό σας!

Για όλες αυτές, και ακόμη περισσότερες διασκεδαστικές πασχαλινές χειροτεχνίες και δραστηριότητες, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο από το 5-Minute Crafts στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RpiDQnu-n7g

Το 5-Minute Crafts είναι ένα από τα πολλά κανάλια του ανεξάρτητου ψηφιακού στούντιο TheSoul Publishing, το οποίο με έδρα τη Λεμεσό, παράγει διασκεδαστικό, ενημερωτικό και πρωτότυπο περιεχόμενο που απολαμβάνουν χρήστες από όλο τον κόσμο.

 
 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας