Ανακάλυψε τον Digital Χάρτη του Ballantine’s True Music και συνδέσου με την εναλλακτική μουσική της Κύπρου!

 

“Let me tell you a story about the power of music”! Όλοι οι λάτρεις της House, Techno, Disco, Electro, World, Break Beat, Tech House και άλλων ειδών εναλλακτικής μουσικής, έχουν πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα για το είδος που τους ενδιαφέρει και πολύ εύκολα μέσω του digital χάρτη, που δημιούργησε το Ballantine’s True Music. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, χαρτογραφούνται τα διάφορα είδη της εγχώριας εναλλακτικής μουσικής σκηνής, αλλά και οι DJ’s που τη διατηρούν ζωντανή!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αν δεν το ήξερες, μάθε το τώρα! Το Ballantine’s μέσω της πλατφόρμας True Music, επικεντρώνεται στην παρουσίαση και ανάδειξη των πιο αυθεντικών, εναλλακτικών μουσικών σκηνών παγκοσμίως, σε συνεργασία με το Boiler Room, αφού από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν συνολικά παρουσιαστεί και χαρτογραφηθεί οι ιστορίες 28 ντόπιων μουσικών σκηνών σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Στη Κύπρο, το Ballantine’s μέσω της πλατφόρμας του True Music, δείχνει με τη σειρά του έμπρακτα την υποστήριξη της απέναντι στους καλλιτέχνες που παθιάζονται με τη μουσική τους, μέσα απο μια σειρα συνεντεύξεων, events και τώρα με ένα digital μουσικό χάρτη. Μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί πάνω από 150 εν ενεργεία DJ’s στο νησί, γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι ένας τέτοιος οδηγός ήταν αναγκαίος. Ο χάρτης που βρίσκεται ήδη online, είναι σε συνεχή εξέλιξη, αφού εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο!

Σχεδιασμένος στο πλαίσιο του Ballantine’s True Music Cyprus Movement, πρόκειται για ένα user friendly χάρτη, με άφθονη μουσική και ενημερωτικό υλικό, αφού δίνει την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό να γνωρίσει αρκετούς DJ’s καλλιτέχνες της Κύπρου μέσω διαφορετικών κατηγοριών που χαρίζουν μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Και το καλύτερο; Έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει δείγμα της δουλειάς τους και οτιδήποτε άλλο αφορά τη μουσική τους και την καλλιτεχνική τους πορεία.

Με πάνω από 12 κατηγορίες να εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα, η εμπειρία του map user γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική, αφού έχει την ευκαιρία να διαβάζει σύντομο βιογραφικό όλων των καλλιτεχνών, αλλά και να παρακολουθεί σχετικές συνεντεύξεις μέσω βίντεο.

Αποθήκευσε λοιπόν το σύνδεσμο του digital χάρτη, γιατί το περιεχόμενό του θα ανανεώνεται συχνά με νέες προσθήκες. Σκοπός του, άλλωστε, είναι να προβάλει διαρκώς και με τον καλύτερο τρόπο, πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής που παίζουν σήμερα, χαρίζοντας στις επόμενες γενιές μία πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά.

Αν δεν έχεις δει τον digital χάρτη του Ballantine’s True Music,  γράψε https://www.ballantines.com/en-CY/pages/m

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!