Παιχνίδια για τους μικρούς που μένουν στο σπίτι

 
 
 
Γονείς και παιδιά συνήθως ρίχνουν όλη την προσοχή τους στο ημερήσιο πρόγραμμα: δουλειά και σχολείο αντίστοιχα, υποχρεώσεις, εξωσχολικές δραστηριότητες... και ο ελεύθερος χρόνος; Πόσο εύκολο είναι να εξασφαλίσουν καθημερινά λίγες ποιοτικές ώρες για να παίξουν μαζί; Γιατί, ας το παραδεχτούμε, υπάρχει πιο δημιουργική απασχόληση από το παιχνίδι;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τώρα, που οι συνθήκες μας οδηγούν να περνάμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, ας εκμεταλλευτούμε την κατά τα άλλα δύσκολη συγκυρία. Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια από τα «ράφια» για τους μικρούς μας φίλους. Ξεκινάμε; 
 
Παιχνίδια για αγόρια
Ας κάνουμε την αρχή με τα παιχνίδια για αγόρια και τα all time αγαπημένα τους LEGO και Playmobil. Η φιγούρα LEGO Άβαταρ Κάι έρχεται από την πολύ δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων Ninjago, που σίγουρα βλέπει ή έχει δει το παιδί σου. Η φιγούρα Playmobil Θεός Άρης, από την άλλη, μας έρχεται από την αρχαία Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ταξιδέψουν εκεί με τη φαντασία και τα παιχνίδια τους. Άλλη μεγάλη αδυναμία των αγοριών είναι η σειρά Gormiti, που ζωντανεύει με τις ομώνυμες φιγούρες δράσης.
 
Παιχνίδια για κορίτσια
Συνεχίζουμε με τα κορίτσια, τα οποία θέλουν κι αυτά... τα LEGO τους! Ο LEGO κύβος παιχνιδιού της Μία μεταμορφώνεται με μία κίνηση σε ιατρείο μικρών ζώων και ξεκινάει το παιχνίδι. Φροντίδα ζητάνε και τα Μίνι Κλαψουλίνια, τα μωράκια που κλαίνε... μαγικά δάκρυα! Μάζεψέ τα όλα για να φτιάξεις την πιο αξιολάτρευτη κουκλοπαρέα. Και πάμε στις πολυαγαπημένες Barbie, με τις οποίες κάθε κορίτσι μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται. Όπως η κούκλα Barbie Career Γιατρός!
 
Προσχολικά παιχνίδια
Για τα πιο μικρά παιδιά θα σου προτείναμε ένα παιχνίδι προσχολική ηλικίας, με το οποίο μπορούν να μάθουν παίζοντας. Ο Τάρανδος ο μουσικούλης μαθαίνει στα μωρά τους αριθμούς, τα χρώματα και πολλά ακόμα με τη βοήθεια διασκεδαστικής μουσικής. Μέσα από τη μουσική ένα μωρό μπορεί να μάθει επίσης τον συγχρονισμό, με τη βοήθεια του Ρούλη του Τυμπανούλη. Εκπαιδευτικό χαρακτήρα έχουν και οι κύβοι στοίβαξης, οι οποίοι βοηθούν τα μωρά να εξοικειωθούν με τον κόσμο γύρω τους, φέρνοντάς τα σε επαφή με διάφορα σχέδιααριθμούς και μεγέθη.
 
Επιτραπέζια παιχνίδια
Η ώρα του παιχνιδιού είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους μεγάλους να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους. Οπότε, αντί για ένα παιχνίδι με το οποίο θα διασκεδάσουν μόνο αυτά, διασκεδάστε όλοι παρέα με ένα επιτραπέζιο. Ένα πανεύκολο αλλά τρομερά διασκεδαστικό επιτραπέζιο είναι το «Στο κεφάλι το ‘χω», με το οποίο μπορούν να διασκεδάσουν ακόμα και παιδιά 7 ετών. Στο κλασικό επιτραπέζιο «Σκορ 4» τα παιδιά θα ρίξουν τις μάρκες τους στις σχισμές με σκοπό να νικήσουν τον αντίπαλό τους!
 
Αφού είδες αρκετά μάλλον αποφάσισες ποιο παιχνίδι θα διαλέξεις για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της ζωής σου. Στο public-cyprus.com.cy θα βρεις κι άλλα πολλά! Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους στους κύπριους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος public-cyprus.com.cy, στο email info@public-cyprus.com.cy και στο τηλέφωνο 7777-0300. Προσφέρεται η δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€. Στα public-cyprus.com.cy μπορείτε να βρείτε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές ακόμη και στο σπίτι.
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!