Το προϊόν της Kypwell LOOKING UP Firming Eye Cream εξασφαλίζει το σήμα EWG VERIFIED: For Your Health™

 
 
Η κυπριακή εταιρία Kypwell, με την ολιστική, φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία της, σας προτείνει το best seller προϊόν της, την κρέμα ματιών LOOKING UP Firming Eye Cream. Το ξεχωριστό αυτό προϊόν είναι από τις λίγες κρέμες ματιών στον κόσμο με το σήμα EWG VERIFIED: For Your Health™ που πιστοποιεί τα υγιέστερα και ασφαλέστερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Το διεθνές αναγνωρισμένο αυτό πρόγραμμα από το Environmental Working Group (EWG), ακολουθεί αυστηρά κριτήρια ασφάλειας για τη χρήση προϊόντων και έχει ως στόχο την προστασία της υγείας των καταναλωτών. Προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν αυτό το σήμα καταχωρούνται στην «πράσινη» κατηγορία καλλυντικών της βάσης δεδομένων της EWG Skin Deep® και πληρούν όποια επιπλέον κριτήρια τίθενται από τους επιστήμονες της EWG.
 
Η ξεχωριστή LOOKING UP Firming Eye Cream της Kypwell, αποτελείται από φυτικά έλαια και πεπτίδια με πρωτεΐνη, συνδυάζοντας βαθιά ενυδάτωση και απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών. Με 45 δραστικές ουσίες, προσφέρει σταδιακό lifting ενώ φωτίζει και προστατεύει την περιοχή των ματιών από διάφορους τοξικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 
Η Kypwell χρησιμοποιεί φυσικά, vegan και βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά από την Κύπρο. Παράλληλα η εταιρία φρόντισε και για τη συσκευασία των προϊόντων της, που είναι εξαιρετικά καινοτόμα, φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη. Αναπόφευκτα μπορούμε να πούμε ότι η LOOKING UP Firming Eye Cream της Kypwell είναι ένα προϊόν της νέας γενιάς. 
 
Όλα τα προϊόντα της Kypwell είναι απαλλαγμένα από parabens, SLS, ορυκτά έλαια, GMOs, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρώματα, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά, χωρίς βλαβερά συστατικά κάθε είδους.
 
Θα βρείτε τα προϊόντα στην ιστοσελίδα της Kypwell https://kypwell.com καθώς και σε επιλεγμένους μεταπωλητές της, σε Spa, στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας