Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Tempo Beverages Cyprus Ltd: Αποκλειστικός διανομέας του χαρτοφυλακίου των premium mixers & soda beverages THREE CENTS στην Κύπρο

  10/02/2020 13:04
Tempo Beverages Cyprus Ltd: Αποκλειστικός διανομέας του χαρτοφυλακίου των premium mixers & soda beverages THREE CENTS στην Κύπρο

Tempo Beverages Cyprus Ltd: Αποκλειστικός διανομέας του χαρτοφυλακίου των premium mixers & soda beverages THREE CENTS στην Κύπρο

  10/02/2020 13:04
 
Η Tempo Beverages Cyprus Ltd, από τους κορυφαίους διανομείς ποτών στην Κύπρο, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία THREE CENTS,  για αποκλειστική πώληση και διανομή των προϊόντων  της εταιρείας.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έχοντας κερδίσει τις καρδιές του κοινού αλλά και των bartenders, η THREE CENTS είναι μια εταιρεία premium mixers & soda beverages που ιδρύθηκε το 2014 από τρεις επαγγελματίες bartenders (Δημήτρης Νταφόπουλος, Γιώργος Μπάγκος και Γιώργο Τσιρίκος) σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της εισαγωγικής εταιρείας Granikal, Βασίλη Καλαντζή στην Ελλάδα. Έχοντας την εμπειρία, αναγνώρισαν το κενό που υπήρχε στη διεθνή αγορά των premium mixers, για αυθεντικά  και ποιοτικά προϊόντα  που χρειάζεται ο σύγχρονος bartender για γευστικά cocktails και long drinks.
 

 
Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, η εταιρεία THREE CENTS εξελίσσεται σε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς στην Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και σε διεθνείς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένων και των «Best Selling Βrands» και «Top Trending Brands» του Drinks International Magazine για το 2020.
 
Με τη συμφωνία αυτή, η Tempo Beverages Cyprus Ltd, εμπλουτίζει ένα ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει καταξιωμένα ποτά ευρείας διανομής όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, Glenlivet, Havana Club, και Beefeater London Dry Gin) και Beluga, μπύρες του Ομίλου HEINEKEN (Heineken, Alfa, Srongbow, Sol), την μπύρα Paulaner, τοπικά κρασιά (Καμαντέρενα, Άης Αμπέλης) αλλά και ένα μεγάλο εύρος από διεθνή κρασιά.
 

 
 
Τα προϊόντα THREE CENTS, παράγονται στην Ελλάδα, από φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά, τεχνικές χρωστικές ή τεχνητά αρώματα. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας THREE CENTS περιλαμβάνει 10 premium mixers & soda beverages (Pink Grapefruit Soda, Gentlemen’s Soda, Cherry Soda, Sparkling Lemonade, Ginger Beer, Two Cents Plain, Tonic Water, Dry Tonic (Light), Lemon Tonic, Aegean Tonic).
 
Η Tempo Beverages Cyprus Ltd, μετρά ήδη τρία χρόνια δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά, και έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον τομέα της, στοχεύοντας στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών αλλά και διαφορετικών brands.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας