Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Yianis Christodoulou Foundation: Oι τυχεροί νικητές της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas

  09/01/2020 14:22
Yianis Christodoulou Foundation: Oι τυχεροί νικητές της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas

Yianis Christodoulou Foundation: Oι τυχεροί νικητές της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas

  09/01/2020 14:22
 
Τις φετινές γιορτές το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, μέσω της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas αποφάσισε να ξεκουράσει τον Άγιο Βασίλη μοιράζοντας χαμόγελα, αγάπη και αγκαλιές σε έξι παιδιά που ζήτησαν να περάσουν τις γιορτές με αγαπημένα τους πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό.
 

Συγκεκριμένα η Θεοφανώ, η Katelin, η Μαργαρίτα, ο Εφραίμ, ο Φίλιππος και ο Ορέστης είναι τα παιδιά για τα οποία το ίδρυμα, δανειζόμενο το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, ανέλαβε να μεταφέρει τους αγαπημένους τους στην Κύπρο, για να συμπληρωθεί η οικογενειακή θαλπωρή και να ξεκινήσει η νέα χρονιά με φωτεινά χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπά τους. Έτσι, η Θεοφανώ πέρασε τις γιορτές με τη γιαγιά και τον παππού που ήρθαν από την Ελλάδα, η Katelin με τις ξαδέλφες της που έχουν ήδη φθάσει από την Αγγλία, η Μαργαρίτα με τον παππού και τη γιαγιά που ήρθαν από τη Βουλγαρία, ο Εφραίμ με τον αδερφό του που έφθασε από την Ισπανία και ο Ορέστης με τον μπαμπά του που ήρθε από την Ελλάδα. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία την περασμένη Παρασκευή να γνωριστούν από κοντά και να ανταλλάξουν ευχές μαζί με τον ιδρυτή κ. John Χριστοδούλου.

 

Με την πρωτοβουλία αυτή το φιλανθρωπικό ίδρυμα προσδίδει το πραγματικό νόημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αγάπης στα φετινά Χριστούγεννα, δίνοντας ουσιαστικά χαρά σε αρκετές οικογένειες, που το έχουν ανάγκη, στην Κύπρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο όλων των έργων και των δράσεων του Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation βρίσκονται τα παιδιά και οι νέοι που έχουν άμεση ανάγκη παροχής βοήθειας και στήριξης.
 
 
O ιδρυτής του, κ. Γιάννης Χριστοδούλου, πρεσβεύει μέσω του ιδρύματός του, το όραμά του για έναν καλύτερο κόσμο με ένα ευοίωνο μέλλον για τα παιδιά και έχει θέσει ως στόχο ζωής του να ενισχύσει όλες τις πολύπλευρες ανάγκες τους, προκειμένου να μπορέσουν να αναπτυχθούν σε ένα περιβάλλον με προοπτική, αρμονία, ειρήνη και υγεία. Άλλωστε πάγια πεποίθησή του είναι ότι η ενδυνάμωση των παιδιών και των νέων αποτελεί την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον που θα αφορά όλους μας.

 
Με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas το ίδρυμα αποχαιρετά τη χρονιά έχοντας θέσει τον πήχη της αλληλεγγύης πολύ ψηλά, στοχεύοντας με το δώρο της προσφοράς σε μια καινούρια χρονιά με περισσότερη αγάπη και συναδέλφωση.


 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ ή την επίσημη ιστοσελίδα του ‘Yianis Christodoulou Foundation’ https://www.yianischristodouloufoundation.com/

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας