Yianis Christodoulou Foundation: Oι τυχεροί νικητές της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas

 
Τις φετινές γιορτές το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, μέσω της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas αποφάσισε να ξεκουράσει τον Άγιο Βασίλη μοιράζοντας χαμόγελα, αγάπη και αγκαλιές σε έξι παιδιά που ζήτησαν να περάσουν τις γιορτές με αγαπημένα τους πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα η Θεοφανώ, η Katelin, η Μαργαρίτα, ο Εφραίμ, ο Φίλιππος και ο Ορέστης είναι τα παιδιά για τα οποία το ίδρυμα, δανειζόμενο το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, ανέλαβε να μεταφέρει τους αγαπημένους τους στην Κύπρο, για να συμπληρωθεί η οικογενειακή θαλπωρή και να ξεκινήσει η νέα χρονιά με φωτεινά χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπά τους. Έτσι, η Θεοφανώ πέρασε τις γιορτές με τη γιαγιά και τον παππού που ήρθαν από την Ελλάδα, η Katelin με τις ξαδέλφες της που έχουν ήδη φθάσει από την Αγγλία, η Μαργαρίτα με τον παππού και τη γιαγιά που ήρθαν από τη Βουλγαρία, ο Εφραίμ με τον αδερφό του που έφθασε από την Ισπανία και ο Ορέστης με τον μπαμπά του που ήρθε από την Ελλάδα. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία την περασμένη Παρασκευή να γνωριστούν από κοντά και να ανταλλάξουν ευχές μαζί με τον ιδρυτή κ. John Χριστοδούλου.

 

Με την πρωτοβουλία αυτή το φιλανθρωπικό ίδρυμα προσδίδει το πραγματικό νόημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αγάπης στα φετινά Χριστούγεννα, δίνοντας ουσιαστικά χαρά σε αρκετές οικογένειες, που το έχουν ανάγκη, στην Κύπρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο όλων των έργων και των δράσεων του Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation βρίσκονται τα παιδιά και οι νέοι που έχουν άμεση ανάγκη παροχής βοήθειας και στήριξης.
 
 
O ιδρυτής του, κ. Γιάννης Χριστοδούλου, πρεσβεύει μέσω του ιδρύματός του, το όραμά του για έναν καλύτερο κόσμο με ένα ευοίωνο μέλλον για τα παιδιά και έχει θέσει ως στόχο ζωής του να ενισχύσει όλες τις πολύπλευρες ανάγκες τους, προκειμένου να μπορέσουν να αναπτυχθούν σε ένα περιβάλλον με προοπτική, αρμονία, ειρήνη και υγεία. Άλλωστε πάγια πεποίθησή του είναι ότι η ενδυνάμωση των παιδιών και των νέων αποτελεί την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον που θα αφορά όλους μας.

 
Με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας #DearYianisThisChristmas το ίδρυμα αποχαιρετά τη χρονιά έχοντας θέσει τον πήχη της αλληλεγγύης πολύ ψηλά, στοχεύοντας με το δώρο της προσφοράς σε μια καινούρια χρονιά με περισσότερη αγάπη και συναδέλφωση.


 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ ή την επίσημη ιστοσελίδα του ‘Yianis Christodoulou Foundation’ https://www.yianischristodouloufoundation.com/

Δειτε Επισης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»