Φθινόπωρο, καιρός για δύο

 
Το φθινόπωρο μας βρήκε για τα καλά και τα πρώτα πρωτοβρόχια άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Αυτή την εποχή του χρόνου, ο ρομαντισμός είναι στον αέρα καθώς λίγο οι μελαγχολικές σκέψεις, λίγο ο περισσότερος εγκλεισμός στο σπίτι και λίγο τα πεσμένα φύλλα δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για τα ζευγάρια που θέλουν να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη ρουτίνα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μια εξαιρετική ιδέα για μια μίνι απόδραση είναι η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο μακριά από το σπίτι. Εξάλλου, οι καιρικές συνθήκες της Κύπρου και οι μικρές αποστάσεις όχι μόνο επιτρέπουν αλλά επιβάλλουν φθινοπωρινές και χειμερινές εξορμήσεις για τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν ή να ανανεώσουν τη σχέση τους και όλα αυτά που τους ενώνουν.
 
Σαφώς, για να πάνε όλα τέλεια στις λίγες στιγμές μακριά από το σπίτι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει να επιλεγεί ένα κατάλυμα που να προσφέρει την ιδανική εμπειρία χαλάρωσης. Αυτό σημαίνει, με λίγα λόγια, έμφαση στο πιο ποιοτικό φαγητό με πλειάδα γεύσεων ανάλογα με τις επιλογές του κάθε ζευγαριού, ιδανικές συνθήκες που να ευνοούν τον ποιοτικό ύπνο σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον αλλά και όλες τις ανέσεις και επιλογές για να περάσουν ευχάριστα οι ημέρες.
 
 
Χωρίς χρονοτριβή δεν μπορείτε παρά να επιλέξετε σωστά ώστε η εξόρμηση σας να σας μείνει αξέχαστη. Το καινούργιο ξενοδοχείο της Louis Hotels, Louis Ivi Mare που βρίσκεται στην Πάφο ετοιμάζεται να υποδεχθεί φέτος τους πρώτους του φθινοπωρινούς και χειμερινούς επισκέπτες καθώς θα παραμείνει ανοικτό ολόχρονα.
 
Στο Louis Ιvi Mare η χαλάρωση συνδυάζεται με την καλαισθησία και την πολυτέλεια. Το λευκό που επικρατεί παντού, σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα του γαλάζιου της θάλασσας αποτελούν την παλέτα για τις δικές σας εξορμήσεις.
 
Από την εξίσωση της χαλάρωσης δεν θα μπορούσε να λείπει και το σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα και υπόσχεται να χαρίσει σε εσάς και το σύντροφό σας στιγμές ηρεμίας και ευεξίας.


 
Οι επιλογές των γεύσεων θα σας εκπλήξουν καθώς τρία διαφορετικά εστιατόρια προσφέρουν τις πιο ποιοτικές γεύσεις. Οι λάτρεις της διεθνής κουζίνας μπορούν να επιλέξουν το εστιατόριο Palettes για το πρωινό τους και εντυπωσιακούς μπουφέδες ενώ το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion θα φιλοξενήσει όλους όσους αγαπούν την ασιάτικη κουζίνα, με το Meze by Elliniko να συμπληρώνει ένα άριστο παζλ γεύσεων με επιλογές από Ελληνικούς μεζέδες.
 
Προγραμματίστε το συντομότερο την επόμενη εξόρμηση σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας τον έναστρο ουρανό της Πάφου ζώντας αξέχαστες στιγμές στο καινούργιο «στολίδι» της Louis Hotels, Ivi Mare. Για κρατήσεις και προσφορές επισκεφθείτε το louisivimare.com
  
 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!