Πώς γιόρτασαν οι celebrities την Ημέρα των Ευχαριστιών;

Έφτασε η Ημέρα των Ευχαριστιών, μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, το φαγητό και την ευγνωμοσύνη. Στο κλίμα των ημερών μπήκαν φυσικά και οι celebrities που φρόντισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν ένα γιορτινό διάλλειμα. Έφτιαξαν λοιπόν πλούσιο γεύμα με πρωταγωνίστρια την γαλοπούλα και πόσταραν στη συνέχεια φωτογραφία στα social media. 

 

 

Φωτογραφία με τον Nick Cannon και τα δίδυμα παιδιά τους ανέβασε στο instagram η Mariah Carey για να ευχηθεί στους followers της «Happy Thanksgiving».

 
 
Ενώ ετοίμαζε το γιορτινό τραπέζι πόζαρε η Reese Witherspoon. 

 

 

 

Περήφανη δίπλα στην πίτα με γλυκοπατάτα που έφτιαξε πόζαρε η Chrissy Teigen ενώ πόσταρε επίσης βίντεο όσο ετοίμαζε την γαλαπούλα για τον φούρνο σαν μια σωστή νοικοκυρά. Το πλούσιο τραπέζι της μοιράστηκε με τους followers της η Kourtney Kardashian ενώ η Emma Roberts ανέβασε μια πολύ αυστηρή πόζα της από τα γυρίσματα της σειρά Scream Queens. «Το αντίθετο από το πώς είμαι την Ημέρα των Ευχαριστιών». Ελπίζω πως όλοι είστε χαρούμενοι και γεμάτοι αγάπη. Happy Thanksgiving», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία.

 


 
 
 

 

Με τα γάντια της κουζίνας και ποδιά πόζαρε το μέλος των One Direction Liam Payne για να στείλει τις ευχές του σε όλους τους φαν του. Το twitter διάλεξε η Ariana Grande για να ευχηθεί στους followers της, «Happy Thanksgiving! Στέλνω πολύ αγάπη σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας».

 

 

Φωτογραφία από το Macy's Thanksgiving Day Parade στη New York πόσταρε η Eva Longoria δείχνοντας να το διασκεδάζει πολύ. Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και στην αγκαλιά του καλού της πόζαρε η Lea Michele αλλά και με τον γάτο τους ποστάροντας φωτογραφία στο instagram με τη λεζάντα «Μαζί με τους lovers». 

 

 

Υπήρξαν και αυτοί που τα «έβαλαν» με το έθιμο της γαλοπούλας μια τέτοια μέρα. Celebrities που έγινα χορτοφάγοι, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ποζάροντας με διάφορα λαχανικά όπως ο Ben Stiller και η Miley Cyrus. 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»