Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού »: To νέο Γλυκολέμονο!

  16/09/2016 15:59
«Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού »: To νέο Γλυκολέμονο!

«Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού »: To νέο Γλυκολέμονο!

  16/09/2016 15:59

Το γνωστό καφεστιατόριο «Γλυκολέμονο» στη Λεμεσό, υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένο όνομα και μενού, διατηρώντας όμως, το ίδιο προσωπικό αλλά και την ίδια ατμόσφαιρα που αγκάλιασε τόσο θερμά το κοινό.
 
Εμπνευσμένοι από την ανοικτή βεράντα, η οποία αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό σημείο του χώρου, οι ιδιοκτήτες μετονόμασαν το χώρο σε «Βεραντα Καφέ Μπιστρό Λεμεσού», αναβαθμίζοντας μεταξύ άλλων και το μενού. Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιοι δήλωσαν ότι: «Είμαστε σίγουροι πως το κοινό μας θα ενθουσιαστεί με την αναβάθμιση του χώρου και την ανανέωση του μενού, απολαμβάνοντας νέους συνδυασμούς από συνταγές με ξεχωριστά υλικά, καθώς και τις ολοκαίνουργιες επιλογές ζυμαρικών, οι οποίες δημιουργηθήκαν με πολύ μεράκι από την ομάδα μας».
 
Το Καφέ Μπιστρό άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, ελκύοντας ήδη γνωστούς αλλά και νέους θαμώνες, που αναζητούν ψαγμένες και μοναδικές γεύσεις, γενναιόδωρες μερίδες και υπέροχα απολαυστικά ροφήματα. Και όλα αυτά, σ’ ένα πανέμορφο και άνετο περιβάλλον με θέα το καταπράσινο δημόσιο κήπο της Λεμεσού.
 
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα @verandacafebistro στο facebook!
 
 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας