Μαντόνα: Ο γιος μου φοράει τα ρούχα μου και τα αναδεικνύει καλύτερα από μένα

Η Μαντόνα δηλώνει «ξετρελαμένη» με την αίσθηση του στυλ του γιου της, Ντέιβιντ Μπάντα.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon», η 63χρονη σταρ είπε ότι ο 16χρονος γιος της, δείχνει καλύτερα με τα ρούχα της από την ίδια: «Μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει κομψός. Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και δείχνει καλύτερα σε αυτά από ότι εγώ. Μπορεί ακόμα να φορέσει ένα φόρεμα και να δείχνει ανδροπρεπής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαντόνα δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη με το ταλέντο του έφηβου γιου της και είπε στον Φάλον, ότι ο Ντέιβιντ θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του μια μέρα.

Τον Μάιο, γιος και μαμά εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους με τα «Adidas x Gucci» ρούχα τους, κατά τη διάρκεια μιας εξόδου.

Ο 16χρονος παρακολούθησε την εκδήλωση του αγώνα Davis vs Romero για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ελαφρών βαρών της WBA στο Barclays Center στο Μπρούκλιν μαζί με τη μητέρα του. 

 Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του, καθώς περπατούσε μέσα στο κέντρο με ένα στενό κόκκινο t-shirt φόρεμα, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από αυτό που φορούσε η μητέρα του στην πρεμιέρα του «Sleepless in Seattle» το 1993.  Για να ολοκληρώσει τη σπορ εμφάνιση, πρόσθεσε ασημένια κολιέ, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μια μαύρη τσάντα και πράσινα γυαλιά ηλίου.

Ειδικοί σχολιάζοντας την εμφάνισή του είπαν ότι «έδειχνε αβίαστα κομψός καθώς περπατούσε χέρι-χέρι με τη διάσημη μαμά του».

Τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια μιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης, φόρεσε μια στολή μαζορέτας και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με κέρατα διαβόλου.

Η Μαντόνα υιοθέτησε τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 από το Σπίτι της Ελπίδας στο Μαλάουι, όσο εκείνος πάλευε για τη ζωή του, καθώς ήταν άρρωστος από πνευμονία και ελονοσία.

Η «βασίλισσα της ποπ» έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Είναι αυτός με τον οποίο έχω τα περισσότερα κοινά». Η τραγουδίστρια του «Material Girl» έχει έξι παιδιά. «Νιώθω ότι με πιάνει», πρόσθεσε. «Έχει περισσότερο από το DNA μου από οποιοδήποτε από τα παιδιά μου μέχρι στιγμής».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»