Summer vibes: Με το μπικίνι τους υποδέχτηκαν τον Αύγουστο οι celebrities

Ντόρα Μακρυγιάννη, Ιωάννα Μαλέσκου, Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Δαλάκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Μπεκατώρου, Δούκισσα Νομικού, Ελένη Τσολάκη, Δανάη Μπάρκα, Χριστίνα Αλούπη, Βασιλική Μιλλούση, Νίκη Θωμοπούλου, Μαρία Σολωμού, Τζένη Μπότση με μαγιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«40 ° λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία»! Αυτό είναι το μότο για τα κορίτσια της σόουμπιζ, που ξεχύθηκαν στην παραλία και δεν ξέχασαν να... φωτογραφηθούν! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι μοιράστηκε με τους followers της η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η όμορφη ηθοποιός πόζαρε με το τέλειο animal print μπικίνι της κι έκανε χαμό στο Instagram. Η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, απολαμβάνει τις διακοπές της δίχως ωστόσο να μας αποκαλύπτει τον όμορφο προορισμό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Summer in love: Μελέτη - Μαροσούλης, Ρουβάς - Ζυγούλη, Παπουτσάκη - Πιλαφάς, Σόμμερ - Παπαδάκη, Μακαλιάς - Ψυχράμη σε στιγμές απόλυτης χαλαρώσης 

 

Οι πόζες της στην παραλία κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι το κάτι άλλο! Η απίθανη σιλουέτα της, τα επιμελώς ατημέλητα κατάξανθα μαλλιά της και η φυσική ομορφιά της έκαναν τους followers της να σχολιάζουν ασταμάτητα.

 

  

  

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μοιράζεται στιγμές από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και ανεβάζει φωτογραφίες με τα αγαπημένα της σκυλάκια, αλλά και με το μπικίνι της.

Χωρίς φίλτρα και ρετούς, η ξανθιά καλλονή ανεβάζει φωτογραφίες όπου φαίνονται οι κοιλιακοί της, αποτέλεσμα της γυμναστικής καθώς δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της γι’ αυτήν.

Όσο για τα επαγγελματικά της; Μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ, όλα δείχνουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα «κλείσει» στο Mega και πιο συγκεκριμένα για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου. Μέχρι όμως να επιστρέψει στην τηλεοπτικές μας οθόνες, εμείς θα την απολαμβάνουμε με μαγιό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

  

  

  

 

Η Αθηνά Οικονομάκου λαμπερή και πάντα όμορφη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμη κι όταν πρόκειται για μια απλή εμφάνιση στην παραλία.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση και μέσα από την πρόσφατη φωτογραφία της με αφορμή την πρωτομηνιά του Αυγούστου, μας έδειξε το summer look της.

 

   

 

Στη Σαντορίνη βρήκε τη Μαρία Σολωμού o Αύγουστος, όπου και βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές. 

Την 1η μέρα του μήνα καλωσόρισε με δύο φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία αναρτά αρκετά καλοκαιρινά της στιγμιότυπα το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

Η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, περνάει υπέροχα το καλοκαίρι της και γιορτάζει τη single ζωή στο έπακρο. Κάνει τις διακοπές της, φοράει τα μαγιό της και ποζάρει με την πιο σέξι της πλευρά δείχνοντας πως δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Άλλωστε, ανέκαθεν φαινόταν να είναι ένα κορίτσι ανεξάρτητο που μπορεί να περάσει τέλεια ανά πάσα στιγμή.

Πρόσφατα, μάλιστα, η αθλήτρια στίβου βρέθηκε στη Χαλκιδική, απ’ όπου ανέβασε φωτογραφίες σε πιο hot πόζες την ώρα που χαλάρωνε σε μία αιώρα.

  

 

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην ποστάρει και μια φωτογραφία της από τις διακοπές για να καλωσορίσει τον καινούργιο μήνα που σήμερα μπήκε!

«Καλωσήρθες Αύγουστε!☀️☀️☀️

#august #summer #suntan #sunkissed #vitaminsea #greece #greece🇬🇷 #greekislands #summerholidays #nofilter #noretouch»

 

Η 48χρονη παρουσιάστρια είχε μια άκρως δημιουργική σεζόν, πρώτη στο MEGA και οι διακοπές ξεκίνησαν. Ο Αύγουστος είναι ο κατ΄εξοχήν μήνας χαλάρωσης για όλους μας και κάπως έτσι, μέσα από ένα σκάφος και ποζάροντας με summer vibes η Μαρία μας ευχήθηκε καλό μήνα και μας έβαλε σε κλίμα διακοπών.

Είτε στην Κεφαλονιά της, είτε στην Σύρο της, η Μαρία Μπεκατώρου ξέρει να περνάει τα καλοκαίρια της γεμάτα νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτει πάντα κάτι καινούργιο, ακόμα και σε αυτούς τους προορισμούς που έχει τόσες φορές επισκεφτεί

 

  

 

 

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και η Δούκισσα Νομικού τον υποδέχτηκε καταλλήλως ποζάροντας από την παραλία.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη Σχοινούσα στο νησί του πατέρα της, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο instagram η Δούκισσα Νομικού.

«Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα», είχε γράψει η παρουσιάστρια η οποία περνά τις διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

 

 Με θέα το απέραντο γαλάζιο και το λευκό των Κυκλάδων καλωσόρισε τον Αύγουστο η Ελένη Τσολάκη, ποζάροντας με το μαγιό της. Αγαπημένα της αξεσουάρ το καπέλο της μαζί με το πουκάμισό της!

 

Σε τρελά κέφια η Δανάη Μπάρκα, η οποία μοιράστηκε την πιο ξέγνοιαστη φωτογραφία διακοπών της μέσα από το instagram.

 

 

Με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα αποχαιρέτησε τον Ιούλιο και υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Χριστίνα Αλούπη.

 

 

H Βασιλική Μιλλούση πόζαρε στον φακό εντελώς αμακιγιάριστη, δίπλα στο σκυλάκι της, το οποίο της κρατά συντροφιά και την περίοδο των διακοπών.

 

 

Στιγμές χαλάρωσης στην παραλία και για την Νίκη Θωμοπούλου, με μια ιδιαίτερη φωτογραφία με το πολύχρωμο μαγιό της.

 

Καλοκαιρινές στιγμές ευτυχίας για την Τζένη Μπότση η οποία απολαμβάνει τις διακοπές αγκαλιά με την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην όμορφη Κέρκυρα!

Η Τζένη Μπότση έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία από την παραλία με την κόρη της.

«Καλοκαίρι είναι…. βουτιές στη θάλασσα! και αυτό το πλασματάκι μας μαθαίνει ξανά από την αρχή την πραγματική χαρά της βουτιάς!! Καλές διακοπές σε όλους μας», έγραψε η Τζένη Μπότση στο instagram, η οποία υποδέχτηκε τον Αύγουστο αγκαλιά με την μικρή Αλίκη.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»