Summer Vibes: Oι celebrities ποζάρουν με το μαγιό τους αλλά και γυμνές!

Σοφία Χατζηπαντελή & Άννα Μαρία Βέλλη γυμνές, και Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ιωάννα Τούνη, Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Άντζελα Δημητρίου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Υβόννη Μπόσνιακ, Παναγιώτα Βλαντή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Έλενα Τσαγκρινού, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αντιγόνη Ψυχράμη,  Θεοδώρα Ρασέλ με μαγιό! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«40 ° λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία»! Αυτό είναι το μότο για τα κορίτσια της σόουμπιζ, που το Σαββατοκύριακο ξεχύθηκαν στην παραλία και δεν ξέχασαν να... φωτογραφηθούν! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Μπορεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου να μην έχει και τη μεγαλύτερη άνεση, όπως όλοι εμείς σε ό,τι αφορά τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία, λόγω των όσων έχει περάσει, όμως χαίρεται σαν μικρό παιδί μια εξόρμηση στην παραλία. 

Είπε λοιπόν να νιώσει σαν παιδί, κάνοντας μία μίνι εξόρμηση σε παραλία με πολλή προσοχή βέβαια και τηρώντας όλες τις οδηγίες που έχει από τους θεράποντες γιατρούς της.

Φορώντας καπέλο και καθισμένη απαραιτήτως κάτω από ομπρέλα για να προστατευτεί από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, κυρίως στο πρόσωπο, η όμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή της δίπλα στο κύμα.

 

 

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Τα έντονα και χαρακτηριστικά ενωμένα φρύδια της, είναι ένα στοιχείο που την έχει κάνει να ξεχωρίσει και να γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς.

Η ίδια όμως, φαίνεται να αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της ενώ συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με το ίδιο περιεχόμενο.

Αυτή τη φορά μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τη νέα της ανάρτηση, αφού πόζαρε γυμνή στον φακό, με τα μακριά μαύρα μαλλιά της να κρύβουν τα επίμαχα σημεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

 

 

 

Η Άννα Μαρία Βέλλη διαθέτει έναν από τους πιο δραστήριους λογαριασμούς στο Instagram, καθώς της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά πράγματα, τόσο από την προσωπική της αλλά και διάφορους προβληματισμούς της σε διάφορα θέματα.

Η γνωστή youtuber πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ενώ απολαμβάνεις τις διακοπές της, παράλληλα ενημερώνεις τους ακόλουθούς της για το πώς περνάει η μέρα της, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται.

Το βράδυ της Κυριακής 31/7 μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει γυμνή στην παραλία ενώ κάνει ηλιοθεραπεία.

Η ίδια δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς τα ρούχα της στον φακό, ενώ όπως θα δεις χαλαρώνει στην παραλία διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο.

 

Ευτυχισμένη είναι η Ιωάννα Τούνη που θα γίνει μαμά και ας έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει.

Αναγκάζεται να περνά τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι της με ηρεμία ώστε να διαφυλάξει την υγεία του εμβρύου όσο και τη δική της, γεγονός που την έκανε να αναπολεί τις βόλτες της αφού είναι γνωστό πόσο της αρέσουν οι βόλτες και οι εξορμήσεις.

Κοιτώντας νοσταλγικά τις φωτογραφίες της ανάρτησε στιγμιότυπο στα social media όπου έγραψε:

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!».

 

 

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Και που αλλού φυσικά, μα στη Μύκονο, τον αγαπημένο της προορισμό που επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Η παρουσιάστρια, μετά από μια άκρως απαιτητική τηλεοπτικά σεζόν, έχει χρόνο να ξεκουραστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει δριμύτερη τον Σεπτέμβριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων παρέα με καλούς φίλους, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

  

  

 

 

Στην αγαπημένη της Χαλκιδική βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με νέες φωτογραφίες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φόρεσε το μπλε μπικίνι της, μπήκε στη θάλασσα και μάς ευχήθηκε να έχουμε μια χαρούμενη Κυριακή.

 

 

Τις καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη, αφιερώνοντας το χρόνο της στα θαλάσσια σπορ και στις βουτιές της στα καταγάλανα νερά. Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ το υγρό στοιχείο και το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσει τις δραστηριότητές της. Στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα από τις διακοπές στην Κεφαλονιά, η ίδια βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας κι οι στιγμές απαθανατίζονται από τον αδερφό της.

«Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά κ στη ψυχή μου ο,τι μείνει. Λίγο η αλμυρά κ η δροσιά, κ του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τοίχος. Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα.

(με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο) Ο αδελφός μου έχει οίστρο γενικά με τη φωτογραφία κ τα βίντεο κ νομίζω φαίνεται. #sea #summer #dive #ionianislands #kefalonia» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

 

 

 

Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο κάνει και φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη. Το ζευγάρι διαθέτει εκεί το εξοχικό του σπίτι, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς που κάθε χρόνο περνούν πολλές μέρες του καλοκαιριού στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα, προκειμένου να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της ακολούθους για «Καλή Κυριακή», η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία. Με μαύρο μπικίνι και φόντο τη θάλασσα, πήρε την απαραίτητη δόση «vitamin sea» της.

 

 

 

Με πολύχρωμα μπικίνι ή ολόσωμα, η Άντζελα Δημητρίου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες. Στα 67 της, η τραγουδίστρια καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα περί ηλικίας.

 

 

Ανέμελες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή με φόντο το μαγικό τοπίο φορώντας το μαγιό της και μας μετέφερε νοερά και εμάς σε κάποιον άκρως καλοκαιρινό προορισμό. «Εδώ παλεύοντας με τον Αχέροντα….», έγραψε η γοητευτική και άκρως ανέμελη Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

 

 

Η Υβόννη Μπόσνιακ σου έχει το απόλυτο μπικίνι του φετινού καλοκαιριού.

Η σχεδιάστρια, η οποία βρίσκεται στη Μύκονο και περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στη Μύκονο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μοναδικό beach look. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι σε χρώμα πορτοκαλί, το οποίο είναι και της μόδας την φετινή σεζόν.

 

  

  

 

Η Παναγιώτα Βλαντή το 2021 παντρεύτηκε τον αγαπημένο τη Γιάννη Βλάχο και οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία διατηρεί μια άψογη και νεανική εμφάνιση, εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία της με το μπικίνι της, ενώ κολυμπά στο Πολυλίμνιο ενώ την είδαμε και σε άλλα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

 

 

 

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια ευτυχισμένη μαμά δύο κοριτσιών, που πολύ συχνά βλέπουμε μέσα από το instagram account της.

Η ηθοποιός ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο με  τις κόρες της και τις μέρες αυτές κάνουν διακοπές στο χωριό, όπως ανέφερε η ηθοποιός.

Ένα τέτοιο post έκανε και σήμερα στο Instagram account της η Πηνελόπη.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τη μικρή της κόρη μέσα στη θάλασσα που φορούν τα μαγιό τους, γράφοντας:

«Είναι αυτή η εποχή του χρόνου #στοχωριομου».

 

  

H Έλενα Τσαγκρινού δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, η Έλενα Τσαγκρινού έγραψε ένα κείμενο για τα αρνητικά και τα κακοπροαίρετα σχόλια που μπορεί να δεχόμαστε στην καθημερινότητά μας, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της να συναναστρέφονται με ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς.

 

 

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και ανυπομονούν να κρατήσουν το παιδάκι της στην αγκαλιά τους.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο ηθοποιός με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να δείξει στους followers του πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της συζύγου του, Αντιγόνης Ψυχράμη.

«Τι συμβαίνει εκεί μέσα;!» αναρωτήθηκε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησης του ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

 

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην Κρήτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Χαλκιδική. Το ζευγάρι περνάει αυτό το καλοκαίρι σε διαφορετικά μέρη, γεγονός που έχει πυροδοτήσει τις φήμες χωρισμού…

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν δίνει σημασία στις φήμες χωρισμού και συνεχίζει να απολαμβάνει τις ξέφρενες διακοπές της στα Χανιά!

  

 

 

Χαλαρές στιγμές στην παραλία απολαμβάνει η Θεοδώρα Ρασέλ, αφιερώνοντας το χρόνο της στις απαραίτητες καλοκαιρινές βουτιές.

Το εντυπωσιακό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του GNTM, πόζαρε στην ξαπλώστρα της ήρεμη κι ευδιάθετη ζώντας την καλοκαιρινή ραστώνη. Βέβαια τα βλέμματα τράβηξε το κατακίτρινο μικροσκοπικό της μπικίνι στα χρώματα του λεμονιού, το οποίο τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας