Blue Turtle bags: Συνεχίζει ανοδικά το brand της Πόλυς Χατζηγεωργίου!

Το δικό τους ατελιέ απέκτησαν οι Blue Turtle bags και η σχεδιάστρια Πόλυ Χατζηγεωργίου στην καρδιά της Λευκωσίας. Το brand που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, προσδίδοντας στο look της κάθε γυναίκας ένα παιγνιδιάρικο class, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει κάθε σεζόν επιλογές για όλα τα γούστα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Πόλυ Χατζηγεωργίου πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό και μίλησε στο #CelebrityNewsCyprus για το ατελιέ, την φετινή συλλογή της και όχι μόνο. Η νέα της συλλογή είναι για ακόμα μια χρονιά αυτό που χρειάζεται η κάθε γυναίκα για την αναβάθμιση των καλοκαιρινών της εξορμήσεων.

Το ολοκαίνουργιο σας ατελιέ στην Λευκωσία είναι φέτος το νέο σας εγχείρημα. Πείτε μας περισσότερα για αυτό το ξεκίνημα.

Δημιουργήσαμε ένα χώρο, το δικό μας ατελιέ, το οποίο φιλοξενεί τόσο τις Blue Turtle όσο και το brand κοσμημάτων Loria H Designs. Ο χώρος λειτουργεί ως showroom και για τα δύο brands, όπου οι πελάτες μας μπορούν να μας επισκεφθούν κάποιες ώρες το πρωί ή με ραντεβού. Δημιουργώντας το δικό μας ατελιέ, δημιουργήσαμε και την ευκαιρία για μια πιο άμεση επαφή με τον κόσμο μας. Εννοείτε ότι εκτός από το ατελιέ, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τις Blue Turtle τόσο διαδικτυακά, μέσω των λογαριασμών μας σε Instagram και Facebook, όσο και σε συγκεκριμένους χώρους όπου διατίθενται. Όσον αφορά την πελατεία μας μέσω Instagram και Facebook (blue turtle bags), οι τσάντες μας στέλνονται με ACS σε όλη την Κύπρο χωρίς χρέωση. Οι τσάντες διατίθενται επίσης στο ξενοδοχείο Amara και στo Sensa Boutique σε Λεμεσό, στο Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο και στο Valmont Boutique του ξενοδοχείου Vrissiana στον Πρωταρά.

 

Τι καινούργιο θα δούμε φέτος στην συλλογή των Blue Turtle;

Για την φετινή συλλογή δημιούργησα μια σειρά από limited edition bags. Πρόκειται για μια πιο exclusive collection όπου η κάθε τσάντα είναι μοναδική.

 

 

 

Ποια χρώματα, υλικά ή σχέδια κυριαρχούν στη φετινή συλλογή;

Μετά τον εγκλεισμό που βιώσαμε τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, επέλεξα για τη φετινή συλλογή να χρησιμοποιήσω χαρούμενα χρώματα. Προσπάθησα να δώσω πολύ χρώμα και αυτό είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της collection. Θα δείτε να χρησιμοποιώ ροζ, γαλάζιο, φούξια, κίτρινο και πορτοκαλί. Εννοείτε βεβαίως ότι συμπεριέλαβα και τα κλασσικά χρώματα των Blue Turtle μαύρο, μπεζ, καμουφλάζ και λεοπάρ.

 

 

 

Από πού αντλεί έμπνευση η νέα συλλογή;

Ακολούθησα την διάθεση μου. Τα διάφορα ερεθίσματα που είχα από την μόδα σε συνδυασμό με την διάθεση μου, μου έβγαλαν αυτή την έμπνευση για αυτά τα χρώματα.

 

 

 

Για ακόμα μια χρονιά, οι τσάντες σου ταξίδεψαν και στο εξωτερικό. Φέτος σε μια συνεργασία με ένα από τα διασημότερα ξενοδοχεία της Μυκόνου! Πώς σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι;

Μετά την συνεργασία με Ελβετία και Κέρκυρα, φέτος μια πλούσια συλλογή των Blue Turtle bags θα φιλοξενείται στο γνωστό ξενοδοχείο Cavo Tagoo στην Μύκονο.

Νιώθω χαρά για το ενδιαφέρον που υπάρχει γιατί είναι η απόδειξη ότι αρέσουν οι τσάντες μου και ο κόσμος ανταποκρίνεται στα σχέδια και τις δημιουργίες μου.

Γενικά όμως είμαι πολύ συγκρατημένο άτομο και θα έλεγα ότι μου δίνει ώθηση να συνεχίσω και να κάνω και άλλα πράγματα σε αυτό τον τομέα.

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Οι Blue Turtle bags τώρα στο διασημότερο και πιο trendy ξενοδοχείο της Μυκόνου

 

 

Ποια άλλα σχέδια υπάρχουν για το μέλλον;

Υπάρχουν αρκετά σχέδια τα οποία μπήκαν σε παύση λόγω της πανδημίας… Υπήρξε μια καθυστέρηση στην υλοποίηση τους ωστόσο προχωρώ αργά και σταθερά προς την επίτευξή τους.

 

 

 

 

 

*Διεύθυνση ατελιέ: Θουκιδίδου 4, 2006, Ακρόπολη, Λευκωσία.

 Για ραντεβού:  99635314

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»