Η Swarovski από την φόρο τιμής στην μοναδικότητα της κάθε μαμάς με την καμπάνια: «Με αγάπη, η μαμά»

 

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Η ΜΑΜΑ» Φέτος, στη Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski τιμά τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, τη σοφία και τις συμβουλές όλων των μαμάδων του κόσμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με την καμπάνια «Με αγάπη, η μαμά», τιμούμε τη μοναδικότητα της δικής σας μαμάς.

Giovanna Engelbert: «Μια γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα και να δείχνει την αγάπη της με πολλούς τρόπους. Έτσι, στη φετινή Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski τιμά τις διάφορες μορφές που μπορεί να έχει η μητρική αγάπη και το μοναδικό δέσιμο μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της.» 

 

Η ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ

Όπως δεν υπάρχει μία επιτυχημένη συνταγή για τη μητρότητα, έτσι δεν υπάρχει ένα και μοναδικό προϊόν για όλες τις μαμάδες. Τουλάχιστον όχι για εμάς. Οπότε, για να γιορτάσουμε τις πάμπολλες πτυχές που περικλείει η μητρότητα, παρουσιάζουμε τη συλλογή μας για τη Γιορτή της Μητέρας με κομμάτια τόσο μοναδικά όσο και η κάθε μητέρα του κόσμου. 

  

  

 

MILLENIA Τα απαραίτητα της γκαρνταρόμπας δεν ήταν ποτέ τόσο σικ! Ένα θαύμα με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός, σε μια γκάμα λαχταριστών αποχρώσεων. Αυτό που ξεκίνησε ως μια συλλογή κομψών καθημερινών κοσμημάτων, τώρα περιλαμβάνει αλυσίδες σώματος, γυαλιά, ακόμη και στυλό και ρολόγια. Η περιζήτητη σειρά επεκτείνεται και περιλαμβάνει νέες πινελιές χρωματικής κομψότητας που εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του κρυστάλλινου τρόπου ζωής.

LUCENT Τολμηρή και θαρραλέα, η σειρά Lucent τιμά την απελευθερωτική ενέργεια και την παιχνιδιάρικη επίγνωση. Η σειρά, η οποία αναδεικνύει τη φανταστική μας γκάμα από χρώματα και σχήματα, περιλαμβάνει πλέον τολμηρούς νέους κρίκους, σε τετράγωνο και στρογγυλό σχήμα, ένα καταπληκτικό καινούργιο σχέδιο ρολογιού σε πέντε ζωηρά χρώματα, και το στυλό Lucent. Θα είστε στην ώρα σας και καλά προετοιμασμένη για να σημειώσετε τον αριθμό του πρώτου σας ραντεβού.

CHROMA Με το λανσάρισμα αισθητικά όμορφων, κομψών και εντυπωσιακών αξεσουάρ μαλλιών σε τρία νέα στυλ, εξερευνούμε τις γεωμετρικές φόρμες μέσω του layering κρυστάλλων, των αποδομημένων σχημάτων και των πολύχρωμων δημιουργιών, προσθέτοντας χρώματα εφάμιλλα των πολύτιμων λίθων και των κοσμημάτων σε δύο σετ κολιέ.

CONSTELLA Το μέλλον αναμένεται τόσο λαμπρό, που θα χρειάζεται να φοράτε γυαλιά ηλίου. Αναβαθμίστε τις εμφανίσεις σας στις επαγγελματικές βιντεοκλήσεις με τα δύο νέα «ουράνια» στυλ γυαλιών, που έρχονται να συμπληρώσουν τους εντυπωσιακούς κρίκους και τα σκουλαρίκια Constella της Collection II.

CURIOSA Μέσα από ένα παιχνίδισμα με τις αναλογίες που οδηγεί σε ιδιαίτερα και εμπνευσμένα σχέδια, οι καθιερωμένες δομές μετατρέπονται σε αναπάντεχα σχήματα, απογειώνοντας τα κολιέ, τα δαχτυλίδια και τις καρφίτσες της Collection II. Παράλληλα, το λανσάρισμα πολυπόθητων αξεσουάρ μαλλιών και γυαλιών ανεβάζει τη λάμψη σε άλλο επίπεδο.

GEMA Κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα τρία νέα σχέδια εκλεπτυσμένων γυαλιών, τα οποία είναι οι τέλειες προσθήκες στην αγαπημένη σειρά Gema. Η εκθαμβωτική λάμψη των κομματιών είναι γεμάτη μαγεία και εμπλουτίζει τη σειρά κοσμημάτων και σκουλαρικιών της Collection III, αναδεικνύοντας τη γκάμα κοπών και χρωμάτων της Swarovski σε ένα καλειδοσκόπιο αντανάκλασης χαράς.

VITTORE Η Swarovski, η οποία έγινε πασίγνωστη για την πρωτοπορία της με τους λίθους κοπής ακριβείας, εμπλουτίζει τη σειρά Vittore με νέες γραμμές, ροζ χρυσούς τόνους και κρύσταλλα με την εκλεπτυσμένη κοπή της 125ης επετείου της Swarovski, που είναι τοποθετημένα σε λαμπερές σειρές για μέγιστη στιλπνότητα.

 

  

  

  

 

 

Με μια γκάμα σχεδίων, που περιλαμβάνουν μενταγιόν, τσόκερ, σκουλαρίκια και βραχιόλια, οι σειρές μας είναι κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι: είναι ένα κομμάτι της καρδιάς σας. Το οποίο ενώνεται με τη δική της. Προς τις απανταχού μαμάδες: Είστε το δώρο της ζωής προς εμάς. Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Για πληροφορίες: Swarovski Boutiques – Τηλ: 22897361

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς