Η Κim Kardashian στα ροζ! Ωδή στην κακογουστιά οι εμφανίσεις στο #SNL

 

 

 

Η Κim Kardashian κάνει αίσθηση με το χιούμορ της... ως παρουσιάστρια του «Saturday Night Live» - Οι πέντε κακόγουστες εμφανίσεις της με hot pink!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Kim Kardashian τον τελευταίο καιρό μας έχει εκπλήξει (ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ - ΠΑΛΙ) με τις εμφανίσεις της αφού μετά το Met Gala είχε μία μυστηριώδη διάθεση και εμφανιζόταν συνεχώς με μαύρα σύνολα. Η Kim έσπασε το σερί αυτών των total black looks και μας αιφνιδιάζει με μία φωτεινή και ροζ εμφάνιση (ΕΞΙΖΟΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

H Kim Kardashian έγινε για πρώτη φορά παρουσιάστρια του «Saturday Night Live» και για τον ρόλο της επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη ροζ φόρμα.  

Η πρώτη εμφάνιση

 

 

Η star δεν άφησε σχεδόν τίποτα ασχολίαστο αφού μίλησε για τον Kanye West και για τον σύντροφό της μητέρας της αλλά για όλη της την οικογένεια, στη συνέχεια έκανε αναφορές και στο περίφημο sex tape. Η εισαγωγή της προετοίμασε το κοινό για τις μετέπειτα ατάκες της: «Όταν μου το πρότειναν, είπα: "Θέλετε σίγουρα να το παρουσιάσω εγώ; Καμία ταινία μου δεν έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό". Στην πραγματικότητα, μόνο μία μου ταινία έχει βγει και κανένας δεν μου είπε καν ότι κάνει πρεμιέρα. Πρέπει να το ξέχασε η μαμά μου»...τόνισε, κάνοντας έμμεση αναφορά στο sex tape. ​

Στην έναρξη του show

 

Με αυτοσαρκασμό εξήγησε πως δεν είναι μόνο ένα ωραίο πρόσωπο και πως δεν έχει μόνο «ωραία μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ, εντυπωσιακό στήθος και οπίσθια. Ουσιαστικά, είμαι πολλά περισσότερα από τη φωτογραφία που έδειξαν οι αδελφές μου στον πλαστικό τους χειρουργό».

Μεταξύ άλλων, δήλωσε κι εκείνο που την κάνει να υπερηφανεύεται για τον εαυτό της. «Κανένας δεν μπορεί να με πει προικοθήρα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να γίνω. Οπότε ρώτησα τον σύντροφο της μητέρας μου». ​ 

Στο after party

 

​Από τον μονόλογό της φυσικά δεν ξέχασε να παραλείψει τη σχέση της με τον Kanye West και το πολύκροτο διαζύγιο τους. «Παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Όχι μόνο αυτό, είναι ο πιο πλούσιος μαύρος στην Αμερική, ένας ταλαντούχος ιδιοφυής που μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά. Οπότε, όταν τον χώρισα, είχε να κάνει στην ουσία με ένα πράγμα: την προσωπικότητά του», ενώ πρόσθεσε: «Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κακό, αλλά ο κόσμος μου λέει ότι η κωμωδία πηγάζει από την αλήθεια». 

Στο show

 

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη προσπάθεια του πρώην συζύγου της να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και της Caitlyn Jenner να εκλεγεί κυβερνήτης της California. Όπως δήλωσε: «Γνωρίζω ότι είμαστε μια διχασμένη χώρα, αλλά θέλω η Αμερική να ενωθεί. Γι' αυτό είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφια… αστειεύομαι φυσικά. Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μία οικογένεια»!

Η έξοδος

 

Ανάμεσα σε όσα είπε, ξεχώρισε και η αναφορά της στο έργο που κάνει, προσπαθώντας να αποφυλακιστούν αθώοι άνθρωποι. Η Kim δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ακολουθεί τα βήματα του δικηγόρου πατέρα της, Robert Kardashian. «Χάρη σε αυτόν συνάντησα για πρώτη φορά μαύρο. Θέλετε να μαντέψετε ποιος ήταν;». Η ίδια αναφερόταν στον Ο.J. Simpson, τον οποίο είχε υπερασπιστεί ο πατέρας της. Όπως εξήγησε: «Ξέρω ότι είναι λίγο περίεργο να θυμάσαι τον πρώτο μαύρο που γνώρισες, αλλά ο Simpson αφήνει ένα σημάδι, ή πολλά, ή κανένα. Ακόμη δεν ξέρω».

Ο O.J. Simpson είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες ότι σκότωσε με μαχαιριές την πρώην γυναίκα του και τον φίλο της αλλά αργότερα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 33,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο μονόλογος της Kim Kardashian αποθεώθηκε συνολικά από το κοινό αφού ήταν ιδιαίτερα εύστοχος σε όλα του τα σημεία και άκρως χιουμοριστικός με πολλά ίχνη αυτοσαρκασμού και ειρωνείας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!