EΤΑΜ και UNDIZ επιτέλους στην Κύπρο από τον Όμιλο Voici La Mode.

 

 

Δύο νέα Γαλλικά brands εσωρούχων κατακτούν την κυπριακή αγορά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

ETAM GROUP

Με 100 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ευρώπη, ο Γαλλικός όμιλος ΕΤΑΜ ηγείται του τομέα της αγοράς εσωρούχων και αδιαμφισβήτητα έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των γυναικών παγκόσμια, έχοντας περισσότερα από 1400 καταστήματα σε 55 χώρες.

“Chic à la française”, λένε και όχι αδίκως, μιας και τα brands του ομίλου που θεωρείται ο ειδικός του είδους, ξεχωρίζουν τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε ποιότητα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα brands: Etam, Undiz, Maison Cent Vingt-Trois, Livy and Ysé.

Ο Όμιλος Voici La Mode Group ανεβάζει τον πήχη, στον τομέα των εσωρούχων, λανσάροντας δύο νέα γαλλικά brands το ΕΤΑΜ και UNDIΖ στην Κυπριακή αγορά. Τα δύο αγαπημένα γαλλικά brands εσωρούχων που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και ανά το παγκόσμιο, επιτέλους έρχονται στην Κύπρο για να αποτελέσουν με βεβαιότητα την απόλυτη επιλογή κάθε απαιτητικής γυναίκας.

ETAM

Με πάνω από 100 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης προς τις γυναίκες, με έντονο πάθος για τα γυναικεία εσώρουχα και έχοντας αυτή την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μέσα από πνεύμα καινοτομίας, προσφέρουν στη γυναίκα την ελευθερία και άνεση που χρειάζεται το σώμα της από το πρώτο τους κιόλας στηθόδεσμο.

Δια του λόγου του αληθές, τα εσώρουχα ΕΤΑΜ χαρακτηρίζονται για την άνεση, τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέουν, αλλά και για τη full sexy διάθεσή τους! Βρείτε τις συλλογές ΕΤΑΜ Home Casual, Active, Lingerie, Leisure, Daily Lifestyle σε εξαιρετική ποιότητα και σε προσιτές τιμές.

UNDIZ

Το Undiz δημιουργήθηκε το 2007 και προέκυψε από την ακαταμάχητη επιθυμία να φέρει επανάσταση στα εσώρουχα. Έτσι για περισσότερο από μια δεκαετία δημιουργεί συλλογές εσωρούχων που απευθύνονται σε όλα τα κορίτσια, καλύπτοντας κάθε γούστο και στυλ.

Χωρίς περιορισμούς, κανόνες και πάντα με μια πινελιά τρέλας, οι συλλογές UNDIZ είναι διαθέσιμες σε εκπληκτικές τιμές με νέα σχέδια που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, χωρίς όμως να υστερούν σε κομψότητα και ποιότητα.

Το Undiz είναι κάτι περισσότερο από εσώρουχα, αφού εκπροσωπεί: τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και την αυτοπεποίθηση. Το Undiz είναι απόλυτα αφοσιωμένο στα κορίτσια.​​ Το Undiz περιλαμβάνει συλλογές με εσώρουχα, μαγιό, πυτζάμες και άνετα ρούχα για το σπίτι και απευθύνεται στο Generation Z λόγω των δημιουργικών και παιχνιδιάρικων συλλογών που διαθέτει.

Τα σημεία πώλησης

Τα 2 γαλλικά καταστήματα ETAM και UNDIZ ανοίγουν τις πύλες τους στο Nicosia Mall στις 30 Σεπτεμβρίου και σύντομα ακόμη 2 καταστήματα, θα λειτουργήσουν στο ισόγειο του 360 στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία.

Επίσης σε λίγο καιρό ανεβάζει ρολά άλλο ένα κατάστημα UNDIZ στη Λεωφ. Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.

Ο Όμιλος Voici La Mode

Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται επιτυχώς στους τομείς της μόδας και της εστίασης στην Κύπρο για πάνω από 65 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη και επανάσταση στον χώρο της μόδας, γι’ αυτό και κατέχει ηγετική θέση στον τόπο μας. Ξεχωρίζει δε για την άρτια εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την προσφορά στον καταναλωτή προσιτών τιμών μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητα.

Ο Όμιλος πρόσφατα απέκτησε την αντιπροσωπεία των γαλλικών brand ETAM και UNDIZ ενώ κατέχει αλλά 7 αγαπημένα brands με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Missguided, Celio, Accessorize, Monsoon, SFERA και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode. Επίσης ο όμιλος έχει σημαντική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ενώ κατέχει και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer σε όλη την αγορά της Ρουμανίας. 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»