H νέα Swarovski είναι ένα wonderlab όπου η μαγεία συναντά την επιστήμη

 

 

Η Swarovski γιορτάζει την 125η επέτειό της και κάνει ένα βήμα μπροστά με ένα νέο τολμηρό όραμα για το μέλλον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Swarovski, που είναι διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες της με τις οποίες δίνει λάμψη στον κόσμο της μόδας, της ψυχαγωγίας, της επιστήμης και του design, αλλά και ως σταθερή κινητήρια δύναμη όσον αφορά την κουλτούρα και το στυλ, μπαίνει πλέον από σήμερα σε μια νέα εποχή με ένα νέο σημαντικό όραμα.

Αυτή η νέα εποχή ξεκινά με την ενοποίηση όλων των τμημάτων της επιχείρησης μέσα από μια συγκλονιστική ιδέα που φέρνει άμεσα στο προσκήνιο την πιο προκλητική και απόλυτα δυναμική πτυχή της. "

Επί 125 έτη, η Swarovski είχε τη δύναμη να μεταμορφώνεται και να ανανεώνεται διαρκώς, παραμένοντας πάντα πιστή στην ταυτότητά της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτήν τη μεγαλειώδη ιστορία επιτυχίας μετατοπίζοντας το κέντρο βά- ρους της Swarovski στην προσιτή πολυτέλεια, προκειμένου να αναδειχτεί ως επωνυμία συνώ- νυμη του κρυστάλλινου τρόπου ζωής”. — Robert Buchbauer.

Χώρα των θαυμάτων Η φράση "Ignite your dream” είναι το   νέο σύνθημα του κόσμου της Swarovski που ζωντανεύει στο φανταστικό Wonderlab.

 

Έτσι οραματίζεται η Giovanna Engelbert, η πρώτη γενική Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, τον μοντέρνο κρυστάλλινο τρόπο ζωής: ως ένα ριζοσπα- στικό εργαστήριο ανοικτό σε κάθε μορφή δημιουργικότητας, που μας καλεί όλους να αναδεί- ξουμε τη μοναδικότητά μας και να συμμετέχουμε σε αυτό το φανταστικό ταξίδι.

"Το Wonderlab είναι μια ιδέα, ένα φανταστικό μέρος που εμπεριέχει όλα όσα αντιπροσωπεύει η Swarovski και θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή έμπνευσής μας για πολλά χρόνια στο μέλλον”. Αναφέρει η Giovanna.

"Το Wonderlab είναι το σημείο συνάντησης της επιστήμης με τη μαγεία, όπου η υπερβολή έρχεται σε αντίθεση με την κομψότητα, είναι ένα αίσθημα έκπληξης που ό- λοι θα πρέπει να βιώσουν καθώς τους προσκαλούμε στον νέο κόσμο της Swarovski”.

Μέσα από μια εκρηκτική προσέγγιση στα χρώματα, στα μεγέθη και στο styling, το νέο όραμα εκφρά- ζεται πέρα από τα προϊόντα σε νέες εμπειρίες, εκδηλώσεις και νέα κόνσεπτ καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη Swarovski χάρη σε ένα νέο ριζοσπαστικό όραμα για τις επόμενες γενιές.

Συλλογή I Η πρώτη έκφραση του Wonderlab ζωντανεύει στην πρώτη συλλογή της Giovanna Engelbert, MILLENIA Εξίσου «must» για κάθε γκαρνταρόμπα όσο το λευκό T-shirt, αυτές οι τολμηρές και διαχρονικές πινελιές εκλεπτυσμού που αποτυπώνονται σε μια πανδαισία κοπών και χρωμάτων κατα- σκευάστηκαν για να φοριούνται παντοτινά. 

 

HYPERBOLA Υπέροχα περίπλοκα εντυπωσιακά κομμάτια εμπνευσμένα από τα μαθηματικά μοτίβα προσδί- δουν τη σωστή δόση καθηλωτικής πληθωρικότητας σε σχέδια εξίσου περίτεχνα και κομψά.

CONSTELLA Το απόλυτο υλικό για ονειροπόληση. Οι κρυστάλλινοι αστερισμοί τοποθετημένοι σε λεπτές με- ταλλικές ράβδους σε απροσδόκητους συνδυασμούς είναι ντελικάτοι σαν την αστερόσκονη και χαρίζουν αστρική λάμψη στην καθημερινότητα.

MATRIX Καθώς το κρύσταλλο δίνει την εντύπωση ότι αποκτά σχήμα μπροστά στα μάτια σας, αυτά τα εκπληκτικά και κομψά κομμάτια διαθέτουν απροσδόκητη πλαστικότητα εμπνευσμένη από την κίνηση των γεωμετρικών σχημάτων.

MESMERA Γοητευτικές, θεσπέσιες και εξεζητημένες, αυτές οι σαγηνευτικές, πρωτοποριακές συστάδες κρυστάλλων ενώνουν πέτρες με μοναδικά σχήματα δημιουργώντας εντυπωσιακά κομμάτια για βραδινές εμφανίσεις.

HARMONIA Τα υπερμεγέθη κρύσταλλα κοπής cushion σε κρεμαστό δέσιμο δημιουργούν την ψευδαίσθηση της κίνησης και μια μυστηριώδη αίσθηση αρμονίας για εξεζητημένες εμφανίσεις.

DULCIS Η αντιπαράθεση της αιχμηρότητας με την απαλότητα, μέσα από το πρίσμα της Μοντέρνας Τέ- χνης, προσδίδει θαυμαστή γλυκύτητα στα σχέδια που θυμίζουν μαξιλαράκια και δημιουργήθη- καν για να κοσμούν και να τα θαυμάζουν.

CURIOSA Η μετατροπή «Μαθηματικών» δομών σε απροσδόκητα σχήματα με θεϊκές αναλογίες. Περίτε- χνα και περίπλοκα σχέδια που εξάπτουν τη φαντασία σαν παράξενα αντικείμενα μελέτης.

THERA Ένα ασυνήθιστα θαυμαστό πλαίσιο. Μοτίβα κρυστάλλινου υφάσματος, εμπνευσμένα από τα εμβληματικά εμπριμέ του κινήματος του Ιαπωνισμού, εμφυσούν πνοή ζωής στις δυναμικές κρυστάλλινες υφές για εντυπωσιακή εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ. 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
Χριστίνα Κοντοβά: «Προς το τέλος της υιοθεσίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση»