Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του, ο οίκος Dior προσκαλεί παθιασμένες γυναίκες να ρίξουν φως στις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει

 

 

#DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με την καμπάνια #Diorstandswithwomen #DiorChinup, ο οίκος Dior αποκαλύπτει δυνατές φωνές σε αυθεντικά φιλμ με αμεσότητα, που γιορτάζουν τη θηλυκότητα, συμβολίζοντας το θάρρος και την αυτοπεποίθηση.

Μια μυριάδα απελευθερωτικών εξομολογήσεων αποτυπώνει τις αξίες που θεωρούμε απαραίτητες, όπως η υπερηφάνεια, το μοίρασμα και η μετάδοση των εμπειριών.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια σειρά πορτραίτων και ιστοριών από παθιασμένες γυναίκες, που όλες με τον τρόπο τους κρατούν ψηλά το ανάστημά τους και επιδιώκουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο.

Μαζί τους και φυσικά με τη Charlize Theron, της οποίας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CTAOP Outreach Project συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε, το #Diorstandswithwomen #Diorchinup αποκαλύπτει καινούριες αξιοσημείωτες, παραδειγματικές ιστορίες, τροφή για σκέψη και έμπνευση. Η Natalie Portman, η Dilone, η Kim Yuna, η India Mahdavi, η Yara Shahidi, η Li BingBing και Leïla Slimani μας μιλάνε.

Είτε ηθοποιοί είτε συγγραφείς, αρχιτέκτονες, κορυφαία μοντέλα ή αθλήτριες, όλες μοιράζονται τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους, ρίχνοντας φως στα ταξίδια τους, καθώς και τις προκλήσεις που διαμόρφωσαν το πεπρωμένο τους. Με υπερηφάνεια και δύναμη, μεταφέρουν τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες τους με συναίσθημα και ειλικρίνεια στην κάμερα.

Ως γυναίκες και για τις υπόλοιπες γυναίκες. PARFUMS CHRISTIAN DIOR X CTAOP (CHARLIZE THERON AFRICA OUTREACH PROJECT)

Χάρη στις νέες ιστορίες #Diorstandswithwomen #Diorchinup, ο οίκος Dior συνεχίζει τη δράση του με το CTAOP, το ίδρυμα της Charlize Theron που δημιουργήθηκε 2007, για να υποστηρίξει ένα δίκτυο εκπαιδευτικών οργανώσεων που συνεργάζονται με νέους ανθρώπους σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ενθαρρύνοντάς τους να προστατεύσουν την υγεία τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους.

Μαζί με τη Charlize Theron, ο Dior δεσμεύτηκε συγκεκριμένα, με την πρώτη σειρά βίντεο πορτρέτων #Diorstandswithwomen #DiorChinUp, να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των νέων που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα υποτροφιών CTAOP Youth Leadership, σε συνεργασία με το κέντρο UCLA για την Παγκόσμια Υγεία και την Εκπαίδευση.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελλοντικούς «ηγέτες», που συχνά είναι νεαρές γυναίκες που επαινούνται για τη συμμετοχή και την παθιασμένη αφοσίωση τους στις τοπικές κοινότητες.

Οι ολοκληρωμένες υποτροφίες θα επιτρέπουν την κάλυψη 4 ετών πλήρων διδάκτρων, καθώς και στέγαση, φαγητό, βιβλία, υπολογιστές και ταξιδιωτικά έξοδα, επιπροσθέτως σε ιδιαίτερα μαθήματα και εκπαιδευτικό μάθημα ηγεσίας για περίπου 15 μαθητές.

Υπερήφανη για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από το CTAOP Youth Leaders Scholarship, η Charlize Theron θέλησε να γνωρίσει δύο νεαρά κορίτσια από τις υποτροφίες του 2019. Αυτοί οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι ενσαρκώνουν δυναμικά το πνεύμα αυτού του φιλόδοξου, εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα υποστηριχθεί από τον οίκο Dior και για τις νέες υποτροφίες το 2021. «Αποφασισμένες, παθιασμένες και πηγή έμπνευσης», χαρακτηρίζει η Charlize Theron τις Chevario Swanepoel και Mokwanda Mantshintschi, δύο νέες Νοτιοαφρικάνες, που έχουν ήδη επωφεληθεί από την υποτροφία CTAOP Youth Leaders.

Η πρώτη σπουδάζει νομική για να γίνει δικαστής και να καταπολεμήσει τη βία κατά των γυναικών και των παιδιών και ονειρεύεται να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Η δεύτερη, εξίσου παθιασμένη, ετοιμάζεται να γίνει φυσικοθεραπεύτρια και θέλει να εργαστεί σε νοσοκομείο προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση στη θεραπεία στην κοινότητά της.

PARFUMS CHRISTIAN DIOR X CTAOP (CHARLIZE THERON AFRICA OUTREACH PROJECT)

Με διαβατήριο τα ιδανικά τους, είναι απολύτως αφοσιωμένες, εξελισσόμενες και ισχυρές. Με χαμόγελο, αποκαλύπτουν τις πεποιθήσεις που έχουν διατηρήσει από την παιδική ηλικία.

Μπροστά τους, η Charlize Theron ακούει με ατελείωτο θαυμασμό και με υπερηφάνεια για το ίδρυμά της. Πολύ σύντομα, οι άνθρωποι θα μιλούν επίσης για νέους μαθητές που υποστηρίζονται από τον Dior με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα! @DIOR @DIORPARFUMS #DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

 

   

  

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»