Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«TET-A-TET» με τη Δέσποινα Ολυμπίου!

  09/02/2021 19:16
«TET-A-TET» με τη Δέσποινα Ολυμπίου!

«TET-A-TET» με τη Δέσποινα Ολυμπίου!

  09/02/2021 19:16

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης μιλάει για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον σύζυγό της Πάνο, αλλά και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βίωσε στο παρελθόν…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η μελωδική της φωνή δεν θα μπορούσε να λείπει από την ημέρα των Ερωτευμένων, γι’ αυτό και η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος!

Το βραβευμένο talk show τιμάει ιδιαιτέρως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου ο έρωτας γίνεται σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης…

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η Δέσποινα Ολυμπίου κάνει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Εξομολογείται τις δυο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει βιώσει και ενώνει τη φωνή της με τις γυναίκες που έχουν προβεί σε παρόμοιες καταγγελίες.

Μιλάει επίσης για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την εμπειρία της στη Γιουροβίζιον, τον σύζυγο της Πάνο, το γιο της Χρήστο και συγκινεί όταν αναφέρεται στις τρεις αποβολές που είχε.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή. 

Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας