Η Tommy Hilfiger προκαλεί τα σύνορα της μόδας με το «Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge »

 

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις για το τρίτο Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχουν ξεκινήσει από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 8 Μαρτίου 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το παγκόσμιο πρόγραμμα έχει ως στόχο να υποστηρίξει start-up και stage-up επιχειρήσεις που αναπτύσσουν λύσεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στο τοπίο της μόδας.

Από την ίδρυσή του το 2018, το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχει απονείμει 350.000 ευρώ σε επιχειρηματίες που υποστηρίζουν αυτά που πιστεύουν και έχουν δεσμευτεί να οδηγήσουν την αλλαγή στις κοινότητές τους.

Με οδηγό το όραμα βιωσιμότητας Τommy Hilfiger να δημιουργεί μόδα που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες, η τρίτη έκδοση του προγράμματος προσπαθεί να ενισχύσει και να υποστηρίξει επιχειρηματίες που εκπροσωπούν την BIPOC κοινότητα (Black, Indigenous & People Of Color), οι οποίοι εργάζονται για την προώθηση των κοινοτήτων τους για ένα μέλλον χωρίς περιορισμούς. Οι καταναλωτές καλούνται επίσης να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν.

«Το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge δίνει έμφαση στους επιχειρηματίες και τους καλεί να προσπαθήσουν με όλη τους τη ψυχή να δημιουργήσουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας», είπε ο Tommy Hilfiger. «Φέτος, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμα πιο ευρύ φάσμα ιδεών και κοινοτήτων, υποστηρίζοντας τους BIPOC entrepreneurs. Έχουμε την ευθύνη να οδηγήσουμε την αλλαγή σε όλο το τοπίο της μόδας και έχω την τιμή να επεκτείνω τη δέσμευσή μας για το inclusion και την ίση εκπροσώπηση μέσω του επερχόμενου Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, καλούνται να υποβάλουν προτάσεις που επικεντρώνονται στη δημιουργία μίας πιο inclusive «αλυσίδας» δράσεων.

Οι τελικοί υποψήφιοι θα είναι έξι και θα κληθούν να αναπτύξουν τα πλάνα τους διαδικτυακά με την στήριξη μίας αφοσιωμένης ομάδας ειδικών της Tommy Hilfiger όπως επίσης και εξωτερικούς συνεργάτες.

Έπειτα από σχετική εκπαίδευση, οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα πάνελ κριτικής επιτροπής και στο κοινό, στο παγκόσμιο Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge event που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2022.

Στην προσπάθεια να προωθήσει περαιτέρω τις φιλοδοξίες υπέρ του inclusivity, η Tommy Hilfiger καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν ως Consumer Judges για να βοηθήσουν με τους φετινούς φιναλίστ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή τους θα είναι να περιορίσουν τους φιναλίστ από 200 σε μόνο 50. Οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του https://responsibility.pvh.com/tommy/fashion-frontier-challenge/ έως τις 8 Φεβρουαρίου 2021.

Τα ακόλουθα βραβεία έχουν αυξηθεί από τα προηγούμενα χρόνια, παρέχοντας στους νικητές τη χρηματοδότηση και γνώση για να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα:

• Συνολικά 200.000€ που απονέμονται σε όλους τους νικητές και την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον 15.000€ για το βραβείο «Αγαπημένης Ψήφου Κοινού»

• Μία ετήσια καθοδήγηση από την παγκόσμια ομάδα ειδικών της Tommy Hilfiger

• Μία θέση στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (ISEP)

• Ένα ετήσιο INSEAD Mentorship «Ενώ η βιομηχανία της μόδας έχει πραγματοποιήσει μικρά, θετικά βήματα προς ένα πιο inclusive και diverse μέλλον, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν», είπε ο CEO της Tommy Hilfiger, Martijn Hagman. «Μέσω του Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας για ένα μέλλον με ίση εκπροσώπηση κοινοτήτων και diversity, οδηγώντας τις αλλαγές που θέλουμε και πρέπει να δούμε».

Η αποστολή της Tommy Hilfiger είναι να δημιουργεί μόδα που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες και να μετατραπεί σε ένα κορυφαίο sustainable designer lifestyle brand στον τρόπο που δημιουργεί τα προϊόντα του, διαχειρίζεται τις λειτουργίες του και συνδέεται με πολλές και διαφορετικές κοινότητες.

Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν διαθέσιμες εδώ: https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability.F

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς