Όλες οι εκρηκτικές εμφανίσεις στο #Madwalk2020 που παντρεύει μουσική & μόδα!

 

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα, γιόρτασε τα 10 χρόνια και υποδέχθηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες! Στο εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event είδαμε μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες, μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει για ακόμη μια φορά η εντυπωσιακή, Βίκυ Καγιά η οποία επέλεξε 3 εντυπωσιακά look για τις εμφανίσεις της στη σκηνή.

 

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά η οποία επέλεξε 3 εντυπωσιακά look για τα οποία έχουμε όλες τις πληροφορίες.

Με σύνολο Vassilis Zoulias, σακάκι και βερμούδα σε μωβ χρώμα με huge bow που συνδύασε με λευκές γόβες.

 

Εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Celia Kritharioti με lace details που φόρσσε με κόκκινο καλσόν.

 

Μεταλιζέ mini φόρεμα Deux Hommes που συνδύασε τέλεια με platform πέδιλα.

 

Mια από τις εμφανίσεις που κατάφεραν να βάλουν φωτιά στη σκηνή δεν είναι άλλη από αυτή της Ελένης Φουρέιρα που κατάφερε να λάμψει μέσα στις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη ερμηνεύοντας το «Light it Up», το πρόσφατο διεθνές hit της που κυκλοφόρησε από την Panik Records ενώ στο εν λόγω Catwalk περπάτησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Παρασκευή Κερασιώτη και η 'Αννα Μαρία Ηλιάδου.

 

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Τάμτα η οποία εμφανίστηκε πάνω σε ξυλοπόδαρα και ερμήνευσε το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou ενώ στην πασαρέλα εμφανίστηκε και ο Αιμιλιάνο από το GNTM

 

Aπό τη σκηνή του Madwalk πέρασε όμως και η Έλενα Τσαγκρινού η οποία φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision και η οποία ερμήνευσε το «Be my Lover» συνοδεύοντας το εντυπωσιακό Catwalk του Apostolos Mitropoulos μαζί με μερικά από τα πιο γνωστά trans μοντέλα. Ο λόγος για τους Jeff Montana το non binary μοντέλο που έχει κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, ο Αdam Khali και η Reject που είχαν αφήσει άφωνους τους κριτές του GNTM με την εμφάνισή τους στο Bootcamp και η Ελληνίδα drag queen και σχεδιάστρια μόδας Daglara.

 

Εξίσου εντυπωσιακός όμως ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης που με την ξεχωριστή φωνή του έδωσε έναν άλλο τόνο στη βραδιά κλείνοντας το εντυπωσιακό show με τις μοναδικές του ερμηνείες φορώντας μάλιστα δημιουργίες που είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον ίδιο.

 

Μια ακόμη εμφάνιση που ξεχώρισε είναι αυτή της Ήβης Αδάμου που με τη διασκευή της «Σκλάβας» και τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια μας ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή.

 

Ανατρεπτικό ήταν και το act που παρουσίασαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάξο Ξιαρχό στο Catwalk του Deux Hommer ερμηνεύοντας το «Roses» και «Live or Die» 

 

Μια ακόμη εμφάνιση που ξεχωρίσαμε δεν είναι άλλη από αυτή του Αναστάσιου Ράμμου που εμφανίστηκε φορώντας φούστα και ερμήνευσε το Watermelon Sugar για το Catwalk της Celia Κritharioti ενώ μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν τα αγόρια του GNTM Έντουαρντ Στεργίου, Αντρέας Αθανασόπουλος και Αιμιλιάνο Μάρκου.

 

Οι Dimmy and the bad heart εντυπωσιάζουν με το «For You» στο catwalk του LASKOS, αλλά εκείνη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν η... Υβόννη Μπόσνιακ!

Η κολεξιόν «LASKOS BLACK EDITION» δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα δέκα χρόνια του MadWalk! Ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος βάζει την υπογραφή του σε μια κολεξιόν με μαύρα αρχιτεκτονικά σύνολα σε διαφορετικές υφές και λάμψεις με φουτουριστική διάθεση, επηρεασμένα από το ανδρόγυνο look των εικόνων του διάσημου φωτογράφου μόδας Helmut Newton παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα και σίγουρα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι πως η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε δημιουργία του Γιάννη Λάσκου και περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk!

 

Οι δημιουργίες του G.Papadogamvros παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Golden Eye» που ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία φοράει ένα τέλειο tuxedo look του οίκου.

 

Από τη σκηνή του show πέρασαν ακόμα οι FY- Demy, Ρένα Μόρφη, Ίαν Στρατής, Vlospa και η Βαρβάρα Αργυρού με τον Αrcholekas.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων