«Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Μαρινέλα» Επιμένει ο Ηρακλής επιμένουμε κι εμείς!

 
 
Ο τρίτος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε πριν από τις γιορτές και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Ο ίδιος, εκτός από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο ριάλιτι μόδας του Star, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και με την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής μετά τον τελικό του #GNTMgr αποκάλυψε ότι χώρισε από τη σύντροφό του, Αγγελή Κάρτη.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του χωρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο. Μάλιστα, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο και πιο ειδικά για μία συμπαίκτριά του, τη Μαρινέλα Ζύλα. Όλα όμως φούντωσαν όταν πριν από λίγες μέρες ο Ηρακλής δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από κοινή του έξοδο με τη Μαρινέλα Ζύλα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η ON Time και η Σάσα Σταμάτη, ο μεγάλος νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται και γράφονται. Είμαστε μόνο φίλοι».

 

Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ να είχε αρνηθεί ότι είναι μαζί με την πρώην συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ζευγάρι.

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα πρόσφατα instastories τους, αλλά και οι πληροφορίες της Τζώρτζιας Γεωργίου που έχει προσφερθεί ακόμα και να τους παντρέψει!

Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες των δυο τους από κοινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Ηρακλής έκανε και μια ανάρτηση, όπου είναι μαζί με την πρώην συμπαίκτρια του.

Ενώ το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Τζώρτζια Γεωργίου  αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά είναι και επίσημα ζευγάρι και ζουν τον έρωτά τους.

«Εγώ έχω πληροφορίες, έχω τις πηγές μου και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει.

Η Μαρινέλα με τον Ηρακλή είναι ζευγάρι. Είναι μαζί. Τα παιδιά δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι ζευγάρι γιατί όπως ξέρουμε στις αρχές όταν δύο άνθρωποι προσπαθούν να δοκιμάσουν μια σχέση. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι.

Το κρατάνε για τον εαυτό τους. Είναι στην αρχή. Είναι και πρόσφατος ο χωρισμός του Ηρακλή, θέλουν να το κρατήσουν πρώτα γι’ αυτούς», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι