Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Λουλούδια με ιδιαίτερο νόημα στη νέα συλλογή Alexander McQueen Resort/2020

  02/12/2019 13:00
 Λουλούδια με ιδιαίτερο νόημα στη νέα συλλογή Alexander McQueen Resort/2020

Λουλούδια με ιδιαίτερο νόημα στη νέα συλλογή Alexander McQueen Resort/2020

  02/12/2019 13:00
 
 

Η Sarah Burton μαζί με την ομάδα της, λαμβάνοντας υπόψη την κλιματική αλλαγή, εμπνεύστηκαν από λουλούδια και φυτά που είναι σπάνια ή υπό εξαφάνιση ή έχουν ήδη εξαφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η πηγή έμπνευσης ενός σχεδιαστή αποτελεί πολλές φορές κριτήριο για την επιτυχία ή μη μίας συλλογής. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όσο πιο πρωτότυπες είναι οι ιδέες του σχεδιαστή, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να εντυπωσιάσει.

Ένας οίκος μόδας που σίγουρα το έχει πετύχει αυτό είναι ο Alexander McQueen. Τόσο ο ίδιος ο σχεδιαστής όσο και η διάδοχός του Sarah Burton μας εκπλήσσουν. Πρόσφατα παρουσιάστηκε η Resort 2020 συλλογή και μας έκανε να σκεφτούμε την αξία της φύσης. Η Sarah Burton μαζί με την ομάδα της, λαμβάνοντας υπόψη την κλιματική αλλαγή και την έννοια της βιωσιμότητας που όλο και περισσότερο απασχολεί τη βιομηχανία της μόδας, επισκέφθηκε τους βασιλικούς βοτανικούς κήπους (Royal Botanic Gardens) στο Kew του Λονδίνου και στη συνέχεια την Ιρλανδία. Κάνοντας έρευνα, εμπνεύστηκαν από λουλούδια και φυτά που είναι σπάνια ή υπό εξαφάνιση ή έχουν ήδη εξαφανιστεί.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό. Μπορεί όντως τα ρούχα αυτά να απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο target group, αλλά τι πιο όμορφο από το να βλέπεις μία συλλογή γεμάτη χρώματα και σχέδια; Έντονο φούξια, κόκκινο και πορτοκαλί σε συνδυασμό με τα-χαρακτηριστικά του οίκου-tailored black jackets and suits, γέμισαν τη συλλογή. Είτε τυπωμένα σε prints είτε ραμμένα σε τρισδιάστατα σχέδια, τα αγγλικά λουλούδια της Resort 2020 συλλογής του Alexander McQueen μας φτιάχνουν τη διάθεση και περνούν ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας